/ Olitko miettinyt? Kun pysäköit matkapuhelimella, vältät turhat kosketuspinnat

Olitko miettinyt? Kun pysäköit matkapuhelimella, vältät turhat kosketuspinnat

Kun käytät autoa liikkumiseen, muista myös pysäköinnissä välttää turhia kosketuksia, jotta voit ehkäistä koronaviruksen tarttumisen. Kun hallinnoit pysäköintiä kokonaan omalla matkapuhelimellasi, voit välttää vieraiden pintojen koskettamisen täysin.

Joukkoliikenne on tärkeä osa modernin kaupungin liikenneverkostoa, mutta juuri nyt moni vieroksuu liian täysinäisiä liikennevälineitä. Jos käytät kaupunkiliikkumiseen autoa, hygieenisin tapa pysäköidä on käyttää kadunvarsilla saatavilla olevia mobiilisovelluksia ja pysäköintihalleissa Moovy-sovellusta. Tällöin pysäköinti on mahdollisimman sujuvaa, ja autoilija välttyy kokonaan kosketustilanteilta pysäköinnin maksun yhteydessä.

Hallipysäköinnin tutut edut pätevät edelleen: puhtaassa, ilmanvaihdolla varustetussa hallissa auto pysyy turvassa ja siistinä. Turvallisen etäisyyden pito muihin ihmisiin onnistuu helposti.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Pysäköintihalleissa hygienia kunniassaan

Moovyn kehittänyt Finnpark pyrkii itse pysäköintitiloissa tekemään kaikki mahdolliset varotoimenpiteet, jotta koronavirus ei leviä pysäköintitapahtumien kautta. Pysäköintihallien laitteita ja ovenkahvoja desinfioidaan tehostetusti. Finnpark on myös lisännyt entisestään maksupisteiden hygieniaa huolehtimalla niiden desinfioinnista mahdollisimman hyvin.

Finnpark pyytää pysäköintihalleissaan asiakkaita huolehtimaan käsihygieniasta ennen maksupisteiden käyttämistä. Mikäli pysäköinti maksetaan automaattikassaan, kannattaa suosia lähimaksua tunnusluvun näppäilemisen sijaan.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.