/ Nyt jos koskaan kaikki suomalaiset tuotteet ja palvelut tarvitsevat kuluttajia

Nyt jos koskaan kaikki suomalaiset tuotteet ja palvelut tarvitsevat kuluttajia

Suomalaisen Työn Liiton mukaan kotimaisia tuotteita ja palveluita kannattaa suosia erityisesti koronaviruksen aikana. Myös Moovy-pysäköintisovellus on tänä vuonna saanut suomalaisen työn Avainlipun.

”Tutkimuksemme osoittavat, että suomalaiset haluavat tukea tuote- ja palveluvalinnoillaan suomalaista työllisyyttä. Suomessa valmistettuja tuotteita ja palveluita ostamalla varmistamme, että niitä on meillä jatkossakin ja ihmisillä on töitä”, liiton toimitusjohtaja Tero Lausala sanoo.

Lausala korostaa liiton internetsivuilla, että moni palveluyritys on riippuvainen asiakasvirroista, jotka ovat koronan myötä tyrehtyneet.

”Nyt on erittäin tärkeää tukea suomalaista palvelua vaikkapa ostamalla lahjakortin ja käyttämällä sen sitten kun aika on sopiva”, Lausala sanoo.

Lue myös: Koronavirus ja pysäköinti: toimi näin

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Ostopäätöksiin vaikuttamalla liitto haluaa turvata työpaikkojen säilymisen.

Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkkitoimikunta myönsi helmikuussa Moovy-pysäköintisovellukselle oikeuden käyttää Avainlippua merkiksi suomalaisesta työstä. Moovy on täysin kotimainen palvelukokonaisuus, jota kehitetään suomalaisin asiantuntijaresurssein.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.