/ Nokia Arenan pysäköinti: tiesitkö tämän uuden Moovy-kohteen aivan areenan vieressä?

Nokia Arenan pysäköinti: tiesitkö tämän uuden Moovy-kohteen aivan areenan vieressä?

Tampereen aikuiskoulutuskeskus TAKKin pysäköintialue on nyt myös Nokia Arenan kävijöiden käytössä. Aivan upouuden areenan kyljessä sijaitseva pysäköintialue on iltaisin ja viikonloppuisin Nokia Arenalle saapuville Moovy-sovelluksen käyttäjille kätevä pysäköintimahdollisuus.

Nokia Arenan pysäköinti: monta Moovy-vaihtoehtoa

Tampereen kannen alueella kaupungin ytimessä sijaitsevalla Nokia Arenalla ei ole omaa pysäköintihallia. Autoilijoilla on kuitenkin monta eri vaihtoehtoa, joissa Nokia Arenan pysäköinti onnistuu kätevästi: katso tästä kartta, joka näyttää eri ilmansuunnista areenalle saapuville sopivimmat pysäköintihallit ja -alueet.

TAKKin pysäköintialue on pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan klo 7-17 koulutuskeskuksen opiskelijoiden käytössä. Kun alueella joulukuussa otettiin käyttöön Moovy-sovellus, se vapautti parkkialueen kaikille käyttäjille myös klo 17-07 välillä ja viikonloppuisin.

Pysäköinnin voi maksaa Moovyn lisäksi pankki- tai luottokortilla. Pysäköintialueen ulosajon vieressä on erillinen katos maksupistettä varten.

Nokia Arenan kannalta alueen sijainti on mitä sopivin, aivan areenan vieressä. Pysäköintialueelle on lisäksi helppo ajaa ja välttää keskustan liikenneruuhkat.

Jotta opiskelijoiden mahdollisuus pysäköidä alueella arkipäivisin klo 7-17 on turvassa, pysäköinnin hinta muille kuin opiskelijoille on tällöin 8 € / h. Muina aikoina hinta on 3 € / h

Myös sopimuspysäköintiin on mahdollisuus arkisin klo 17-7 ja viikonloppuisin. Sopimuspysäköinnin hinta on 100 € / kk. Sopimuspysäköinnistä kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä Moovyn asiakaspalveluun, asiakaspalvelu@moovy.fi tai puhelimitse arkisin klo 8-16, 03 387 800

Tampereen aikuiskoulutuskeskus TAKK sijaitsee osoitteessa Tampereen valtatie 15. Katso tästä tarkemmat ohjeet saapumiseen.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link