/ Moovyn Ratikka-kisa: ota kuva ja voita liput Suomen MM-avausotteluun! Tampereen paras kuvaaja hakusessa

Moovyn Ratikka-kisa: ota kuva ja voita liput Suomen MM-avausotteluun! Tampereen paras kuvaaja hakusessa

Moovyn Ratikka-kisassa etsitään tamperelaisuuden ydintä. Voit voittaa kuvakisassa liput Suomen MM-avausotteluun Norjaa vastaan!

Jääkiekon MM-kisat pelataan tänä vuonna Tampereella ja Helsingissä 13.-29. toukokuuta. Suomi pelaa kaikki kotikisojen ottelunsa Tampereella. Moovy on 2022 Jääkiekon MM-kisojen virallinen yhteistyökumppani: lue lisää.

Moovy, Ratikka, Tampere ja MM-jääkiekko yhdessä kuvassa

Kaikkien aikojen ensimmäiset jääkiekon koti-MM-kisat pidettiin Tampereella vuonna 1965. Nyt Suomen perinteisin jääkiekkokaupunki on taas kerran kisaisäntänä, joten on sopiva hetki etsiä Tampereen henkeä ja ottaa mukaan kaupunkikuvan uusin piristäjä Ratikka.

Moovyn Ratikka-kisassa etsimme taidokasta kuvaajaa, joka osaa yhdistää Moovyn värein maalatun Ratikan Tampereen katukuvaan tai tamperelaisuuteen. Kuvaa tai videoi Tampereen Moovy-teipattu raitiovaunu ja lataa kilpailutyö sosiaaliseen mediaan tunnisteella #moovyratikka 🚆

Kun bongaat oikean näköisen Ratikan Tampereen kaduilta, ole siis hereillä kännykkäsi tai kamerasi kanssa ja nappaa kuva tai video, johon vangitset Moovyn ja kiekko-Tampereen ytimen. Onko kuvasi taiteellinen, yllättävä, hauska, koskettava vai kaikkea tätä ja vielä lisää? Sen jätämme kuvaajan vision päätettäväksi.

Voit osallistua julkisella profiililla Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä 11.2.–15.3.2022. Palkintona on kaksi jääkiekon MM-lippua Suomi–Norja-peliin 13.5.2022 (arvo 430 €; kilpailun järjestäjä maksaa lahjaveron).

Raati valitsee kuvista kolme parasta, joista yleisö äänestää suosikkinsa maaliskuun aikana. Eniten ääniä saanut finalisti voittaa palkinnon.

Facebook, Instagram tai Twitter eivät ole mukana kilpailussa.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link