/ Moovyn avulla kauppa luistaa

Moovyn avulla kauppa luistaa

Moovy on uusi digitaalinen pysäköintipalvelu, joka auttaa kauppakeskuksia ja kauppiaita hallinnoimaan pysäköintipalvelujaan tehokkaammin ja tavoittamaan lisää asiakkaita. Moovyn avulla voi tehostaa asiakaskiertoa ja edistää liiketoimintaa.

Moovy soveltuu joustavasti erilaisiin kohteisiin ja pysäköintiympäristöihin. Sen avulla helpotat asiakkaidesi pysäköintiä, liikkumista ja asiointia. Moovy mahdollistaa myös kommunikoinnin asiakkaittesi kanssa.

Moovy on fiksusti ennakoiva palvelu, joka opastaa autoilijaa kohteeseensa jo tämän ollessa kotona tai liikenteessä. Asiakkaasi pääsevät sujuvammin ostospalvelujen pariin, asiakastyytyväisyys lisääntyy ja palaamisen kynnys madaltuu.

Moovy siirtää liput, laput ja hallintotyöt historiaan muuttamalla pysäköinnin ja sen hallinnan täysin digitaaliseksi. Ylimääräiset kortit, lipukkeet ja kassajonot voi unohtaa. Pysäköinnistä ei makseta enää kertaperusteisesti, vaan maksut veloitetaan kuukausittain asiakkaan antamalta maksukortilta. Digitaalinen palvelu mukautuu ja laajenee joustavasti tarpeidesi mukaan.

Palvelun käyttöönotto on vaivatonta. Se ei vaadi suuria investointeja, ja Moovyn yhdistäminen olemassa oleviin pysäköintilaitteistoihin on helppoa. Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän!

Moovyn avulla kauppakeskukset ja kauppiaat voivat tehostaa pysäköintipalvelujaan monilla eri tavoilla. Toimistotyöt, sopimushallinta ja asiakaspalvelun kulut vähenevät, samoin kuin huolto-, ylläpito- ja päivityskulut. Investointikustannukset ja rahavirtojen hallinnoinnin kulut alenevat. Palvelu pysyy myös aina ajan tasalla ilman kalliita laiteinvestointeja.

Moovy auttaa kehittämään kauppakeskuksen liiketoimintaa tekemällä autolla saapumisen ja pysäköinnin mahdollisimman vaivattomaksi ja sujuvaksi. Moovyn myötä vahvistat kauppapaikkasi imagoa edelläkävijänä. Edistyksellinen palvelu on edukseen kaikkien vierailijoidesi silmissä.

Moovy on palvelukokonaisuus, joka kattaa kaikentyyppiset pysäköintialueet, -asiakkuudet ja pysäköinnin muodot. Moovyssa olet osa kasvavaa, saumatonta palveluketjua. Maan monipuolisimpana pysäköintipalveluna kasvatamme potentiaalista asiakaskuntaasi.

Moovy rakentaa Suomeen alustan, johon kaikkien pysäköinnin tarjoajien kannattaa liittyä ja jota jokainen autoilija haluaa käyttää.

Moovyn on kehittänyt Finnpark oy. Mikä tahansa yritys tai yhteisö voi tuoda ruutunsa palveluun.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.