/ Moovylla voit maksaa joko omalla tai yrityskortilla – korttien vaihtelu pysäköidessä helppoa kuin mikä

Moovylla voit maksaa joko omalla tai yrityskortilla – korttien vaihtelu pysäköidessä helppoa kuin mikä

Moovy on uusi mullistava matkapuhelimen mukana kulkeva pysäköintipalvelu, jonka avulla sekä hallipysäköinti että kadunvarressa pysäköinti on nyt sujuvampaa kuin koskaan. Halleissa ajat sisään ja ulos ja puomi aukeaa ilman eri toimenpiteitä. Kadunvarsilla säädät pysäköintiaikaasi kännykästäsi ilman automaattien, kolikoiden tai korttien kanssa pelaamista.

Etkö vielä tunne Moovya? Lue tästä lisää!

Monille autoilijoille on arkipäivää, että jotkin pysäköintitapahtumat kuuluvat henkilökohtaiseen elämään, kun taas toiset kuuluvat työntekoon ja siten työnantajan maksettaviksi. Moovyn avulla voi helposti erotella omat ja duunipysäköinnit.

Jos sinulla on käytössäsi työnantajasi luottokortti, voit ottaa sen mukaan Moovyyn. Valitset vain menusta kohdan Maksutavat ja lisäät kortin tiedot. Palveluun voi vaihtoehtoisesti lisätä myös toisen henkilökohtaisen maksukortin.

Voit aina ennen pysäköintitapahtumaa valita, kumpaa korttia haluat käyttää. Jos et ole muistanut vaihtaa korttia etukäteen oikeaan vaihtoehtoon, ei hätää. Jos olet esimerkiksi jo ajanut pysäköintihalliin sisään, voit valita hallissa, kumpaa korttia käytät.

Tämän lisäksi pysäköintitapahtumassa käytettävän kortin voi myös muuttaa jälkikäteen. Menet vain Moovyssa Pysäköinnit-kohtaan, josta näet oman pysäköintihistoriasi. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa, ja pääset vaihtamaan maksukortin, jota haluat siihen käyttää.

Laskutukset tulevat kuukausittain jälkikäteen, joten aikaa pysäköintitapahtuman siirtämiseen oikealle kortille on runsaasti.

Palvelun käyttämisestä henkilökohtaisella kortilla ja yrityskortilla kertyy erillinen saldo. Korttien veloitustapahtumista saa myös kaksi eri kuittia.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta!

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.