/ Moovylla voi nyt pysäköidä myös Hämeenlinnassa – Suomen helpoin pysäköintipalvelu leviää ympäri Suomea

Moovylla voi nyt pysäköidä myös Hämeenlinnassa – Suomen helpoin pysäköintipalvelu leviää ympäri Suomea

Moovy-pysäköintisovellus jatkaa Suomen valloitustaan. Nyt vuorossa on Hämeenlinna.

Helppo ja nopea Moovy on avautunut kuluttajille Hämeenlinnassa. Kokonaan digitaalinen Moovy on sujuvaa pysäköintiä niin kuin sen tänä päivänä kuuluu toimia.

Moovya voi käyttää Hämeenlinnan kaupungin katupysäköinnissä, jota Hämeenlinnan Pysäköinti Oy operoi. Lisäksi Moovy on käytössä kolmella ulkopysäköintialueella, jotka ovat Hämeensaari, Vanajantie ja Hämeenkuja. Moovy on myöhemmin tulossa myös kaikkiin kolmeen pysäköintihalliin, eli Kaivoparkkiin, Keinuparkkiin ja Asemanrantaan.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän!

Hämeenlinnan Pysäköinti Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kulmala pitää Moovyssa tärkeänä juuri pysäköintirutiinien nopeutumista.

”Ei tarvitse aukoa auton ikkunoita sisäänajossa, huolehtia lapuista tuulilasissa tai jonottaa maksamaan”, Kulmala luettelee.

”Asiakkaan valinnanvapaus on meille tärkeätä: haluamme turvata sen, että asiakas voi käyttää juuri sitä pysäköintisovellusta, jota haluaa”, Kulmala sanoo.

”Hämeenlinna lämmittää erityisesti omaa mieltäni, koska asioin siellä muissakin kuin työasioissa”, iloitsee Finnparkin palvelupäällikkö Katja Tuomisto.

”Olemme tehneet Hämeenlinnan Pysäköinnin kanssa yhteistyötä jo pitkään, ja olemme todella tyytyväisiä, että he ovat päättäneet liittyä Moovyyn.”

Moovy: helpointa ja sujuvinta mahdollista pysäköintiä

Moovy-palvelua on erittäin helppo käyttää. Älypuhelimen sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamerajärjestelmä tunnistaa auton rekisterikilven, puomi nousee automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy. Lipukkeita ei enää tarvita, mikä vähentää pysäköinnin ympäristökuormaa huomattavasti. Kun auto ajetaan ulos, puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti loppuu. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän!

Katupysäköinnissä Moovy tunnistaa puhelimen GPS-paikannuksella, mihin pysäköintimaksualueeseen paikka kuuluu. Käyttäjän tulee tarkistaa sijaintinsa ja mahdollisesti siirtää osoitin oikeaan paikkaan.

Pysäköinti käynnistyy ruutua pyyhkäisemällä. Sovellus tarjoaa oletusaikaa aiempien pysäköintien perusteella, tai sen voi määritellä itse. Aikaa voi vapaasti pidentää tai lyhentää pysäköinnin aikana.

Halutessaan voi myös pyyhkäistä pysäköinnin alkamaan, lähteä asioimaan ja pysäyttää pysäköinnin täsmälleen silloin, kun lähtee liikkeelle.

Moovyn käyttäminen maksaa pysäköintimaksun + 0,49 € palvelumaksun. Palvelumaksu on enintään kuukaudessa 4,95 €/käyttäjä/maksukortti.

Moovy toimii muun muassa Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän!

 

Lisätietoja:

Hämeenlinnan Pysäköinti / Jarmo Kulmala / jarmo.kulmala@hameenlinnanpysakointi.fi/ 050 408 2020.

Finnpark / Ali Lattunen / ali.lattunen@finnpark.fi / 040 508 6142.

 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.