/ Moovylla voi nyt pysäköidä Lappeenrannassa – älä unohda syyskuun tarjousta

Moovylla voi nyt pysäköidä Lappeenrannassa – älä unohda syyskuun tarjousta

Valtakunnallinen Moovy-pysäköintisovellus on nyt käytössä Lappeenrannassa sekä halli- että kadunvarsipysäköinnissä. Sujuvan pysäköinnin puolesta puhuja Moovy on jo aiemmin tuttu Tampereelta, Helsingistä, Kuopiosta, Jyväskylästä, Seinäjoelta, Hämeenlinnasta ja monilta lentoasemilta. Moovya käyttämällä pysäköinti on helppoa niin pysäköintihalleissa kuin kaduillakin.

Muista käyttää uusien Moovy-asiakkaiden syyskuun etu hyödyksesi: 10 euron arvosta ilmaista pysäköintiä!

Lappeenrannassa Moovyn yhteistyökumppanina toimivalla Williparkilla oli selkeä syy Moovyn valitsemiseen.

”Pysäköinnin tekeminen mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme on meille tärkeä asia ja siksi halusimme Moovyn käyttöön Lappeenrantaan”, sanoo Williparkin palveluisännöitsijä Marko Markkanen.

Moovy on Lappeenrannassa käytössä Williparkin kaikissa pysäköintihalleissa eli P-Cityssä, P-Pormestarissa ja P-Torissa. Katupysäköinnissä Moovy toimii Lappeenrannan kaupungin yleisen maksullisen katupysäköinnin alueilla.

Moovya voi käyttää myös Sairaalaparkin pysäköintihallissa ja sairaala-alueen maksullisilla ulkoalueilla.

Moovy toimii myös Lappeenrannan rautatieaseman maksullisella pysäköintialueella sekä lentoaseman P1-pysäköintialueella.

Näin Moovy toimii

Moovy-palvelua on erittäin helppo käyttää. Älypuhelimen sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamerajärjestelmä tunnistaa auton rekisterikilven, puomi nousee automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy. Lipukkeita ei enää tarvita, mikä vähentää pysäköinnin ympäristökuormaa huomattavasti. Kun auto ajetaan ulos, puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti loppuu. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Katupysäköinnissä Moovy tunnistaa puhelimen GPS-paikannuksella, mihin pysäköintimaksualueeseen paikka kuuluu. Käyttäjän tulee tarkistaa sijaintinsa ja mahdollisesti siirtää osoitin oikeaan paikkaan.

Pysäköinti käynnistyy ruutua pyyhkäisemällä. Sovellus tarjoaa oletusaikaa aiempien pysäköintien perusteella, tai sen voi määritellä itse. Aikaa voi vapaasti pidentää tai lyhentää pysäköinnin aikana.

Halutessaan voi myös pyyhkäistä pysäköinnin alkamaan, lähteä asioimaan ja pysäyttää pysäköinnin täsmälleen silloin, kun lähtee liikkeelle.

Moovyn käyttäminen maksaa pysäköintimaksun + 0,49 €:n palvelumaksun. Palvelumaksu on enintään kuukaudessa 4,95 € / käyttäjä / maksukortti.

Moovy toimii muun muassa Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Hämeenlinnassa  ja Seinäjoella.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.