/ Moovy toimii nyt myös Mikkelissä

Moovy toimii nyt myös Mikkelissä

Moovy-pysäköintisovellus toimii taas yhdessä uudessa suomalaisessa kaupungissa. Helppo ja nopea pysäköintisovellus on laajentanut toimintansa Saimaan rannalla sijaitsevaan Mikkeliin.

Moovy on Mikkelin torin alla sijaitsevan Toriparkin virallinen pysäköintisovellus. Moovyn on kehittänyt tamperelainen Finnpark oy.

Mikkelin Toriparkin yhteistyö Finnparkin kanssa on jatkunut jo pitempään.

”Kun hallin rakentaminen aloitettiin vuonna 2009, päädyimme suomalaiseen yhteistyökumppaniin eli Finnparkiin, ja tätä päätöstä ei ole tarvinnut katua”, toimitusjohtaja Martti Lokka Mikkelin Toriparkki oy:stä kertoo.

Yhteistyön laajentaminen Finnparkin Moovy-sovellukseen oli luonteva askel.

”Kun käytännössä puhelin on jo ihmisille tunnistamisväline, jota käytetään esimerkiksi pankkisovelluksiin, miksei sillä hoitaisi pysäköintiäkin”, Lokka sanoo.

Moovyn  puolesta puhuu myös se, että se on jo käytössä myös muualla Suomessa, Keski- ja Itä-Suomessa Jyväskylässä, Kuopiossa ja Lappeenrannassa.

Mikkelin Toriparkin sisäänkäynti on Matkakeskusta vastapäätä. Parkkitilaa on kahdessa kerroksessa yhteensä 620 paikkaa. Hallissa on kaksi nopeaa ja kahdeksan keskinopeaa sähköauton latauspistettä.

Pysäköinti Mikkelin Toriparkissa maksaa ensimmäiseltä puolelta tunnilta euron. Ensimmäinen kokonainen tunti maksaa kaksi euroa. Sen jälkeen seuraavat alkavat tunnit maksavat euron, ja koko vuorokauden pysäköinti kymmenen euroa.

Tällainen on Moovy

Moovy-palvelua on erittäin helppo käyttää. Älypuhelimen sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamera tunnistaa auton rekisterikilven, nostaa puomin automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy. Kun auton ajaa ulos, puomi aukeaa taas ilman eri toimenpiteitä ja pysäköinti päättyy. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta. Moovyn myötä asiakkaan ei enää tarvitse tehdä erillisiä maksutoimenpiteitä pysäköinnin yhteydessä.

Moovy toimii Mikkelin lisäksi nykyään Tampereella, Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Kangasalla ja Lappeenrannassa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.