/ Moovy toimii myös veneilijöille – nyt Lappeenrannan vierassatamassa

Moovy toimii myös veneilijöille – nyt Lappeenrannan vierassatamassa

Lappeenrannassa vierailevat veneilijät hoitavat nyt paikkamaksunsa matkapuhelimillaan. Ympäri Suomen autoilijoiden käytössä oleva Moovy-sovellus toimii yhtä hyvin väliaikaisen venepaikan hallinnoimisessa.

”Moovy on heti alusta lähtien osoittautunut erittäin fiksuksi ratkaisuksi” sanoo satamajohtaja Hannu Lappalainen Lappeenrannan toimitilat oy -konsernista.

”Tämä oli ainoa järkevä ratkaisu poikkeustilanteessa, kun emme itse voi järjestää asiakaspalvelua. Ihmiset käyttävät jo yleisesti veneillessään kännyköitä ja tabletteja, ja järjestelmä näyttää toimivan erinomaisesti”, Lappalainen kertoo.

Moovy on nyt käytössä Lappeenrannan keskustassa Kaupunginlahdella Kasinonrannan vierasvenesatamassa ja mahdollisesti jatkossa myös Linnoitusniemen vieraspaikoilla. Lappeenrannassa vilkkain sesonki alkaa viikkoa ennen juhannusta ja jatkuu elokuulle. Lappalainen arvelee, että koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa veneily saattaa jopa vilkastua.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Vierasvenepaikasta laskutetaan vuorokausikohtaisesti. Yksi vuorokausi maksaa 25 euroa. Käyttäjältä ei peritä Moovyn normaalia 0,49 euron käyttömaksua.

Laiturialueella liikkumiseen tarvittavan ovikoodin saa Moovy-sovelluksesta, kun pysäköinti on lähtenyt käyntiin.

Moovy toimii satamassa täsmälleen samalla periaatteella kuin kadunvarsipysäköinti autoilijoilla. Moovy-sovellus ladataan älypuhelimeen. Sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sen jälkeen lisätään veneen rekisteritunnus ja maksukorttitiedot.

Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta. Muita maksutoimenpiteitä ei tarvita.

Satamayhtiö valvoo alueen pysäköintiä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.