/ Moovy tekee liikkumisesta yhden saumattoman kokemuksen – nyt myös lentokentillä!

Moovy tekee liikkumisesta yhden saumattoman kokemuksen – nyt myös lentokentillä!

Nopeasti ympäri Suomea leviävä moderni pysäköintipalvelu Moovy on nyt käytettävissä myös kymmenellä eri lentokentällä. Tammikuun alussa Moovy aloitti Tampere-Pirkkalan P1-pysäköintilalueella.

”Kyseessä on vielä uusi juttu, mutta käyttö on yleistynyt hyvää vauhtia ilman sen ihmeempiä markkinointia”, kehitysjohtaja Olli Väyrynen Finavialta kertoo.

Syykin näyttää selvältä.

”Moovyn asiakaskokemus on aivan eri luokkaa kuin vanhassa maailmassa, kun lipukkeita täytyi hakea erikseen automaatilta”, Väyrynen sanoo. ”Nyt voi autolta asemalle kävellessään hoitaa asian lennossa. Juuri tämä helppous on nykyaikaa.”

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta! 

Tampere-Pirkkalan P1-pysäköintialue on puomillinen ulkoalue, jossa toimii samanlainen automaattinen kameratunnistus kuin pysäköintihalleissa. Puomit nousevat saapuessa ja lähtiessä automaattisesti rekisteritunnuksen perusteella.

Moovyn myötä autoilija voi unohtaa vanhat liput ja laput ja olla urbaanin liikkumisen edelläkävijä. Pysäköintitapahtumat veloitetaan jälkikäteen sovellukseen lisätyltä maksukortilta.

P2- & P3-alueilla toimitaan vielä vanhalla järjestelmällä, jossa lipukkeenantajasta saatu lipuke maksetaan lähtiessä automaattikassalla.

Moovy on käytössä myös seuraavilla maakuntakentillä: Kittilä, Ivalo, Kuusamo, Kemi-Tornio, Kokkola-Pietarsaari, Jyväskylä, Pori, Joensuu, Kajaani. Näissä Moovy toimii kuten kadunvarsipysäköinti, jossa autoilija aloittaa ja lopettaa pysäköinnin itse saapuessaan ja lähtiessään. Näillä kentillä ovat käytössä myös EasyPark- ja ParkMan-palvelut.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta!

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.