/ Moovy sopii pitkäaikaiseen sopimuspysäköintiin – nyt myös yrityksille

Moovy sopii pitkäaikaiseen sopimuspysäköintiin – nyt myös yrityksille

Moovy on helppo ja nopea pysäköintisovellus, jota voi käyttää yksittäisiin pysäköintitapahtumiin sekä parkkihalleissa että katupysäköinnissä. Moovya on kuitenkin mahdollista käyttää myös pitempiaikaiseen sopimuspysäköintiin.

Yksityisasiakkaat käyttävät tyypillisesti Moovy-sopimuspysäköintiä esimerkiksi kotinsa lähellä tai jos työnantaja ei tarjoa erillistä pysäköintimahdollisuutta.

Nyt Finnparkilla siirrytään Moovyn käyttöön myös laskutettavien yrityssopimusasiakkaiden kohdalla. Olemassa oleviin yritysasiakkaisiin otetaan tämän vuoden aikana yrityskohtaisesti yhteyttä ja kerrotaan, miten sopimuspysäköinnin siirto Moovyyn tapahtuu. Uudet yritysasiakkaat voivat helposti rekisteröityä käyttäjiksi Moovyn nettisivuilla.

Miksi Moovy on paras vaihtoehto myös yritysasiakkaille?

Moovy on digitaalinen pysäköintipalvelu, jonka yritystilin avulla mikä tahansa työnantaja voi helposti hallinnoida työntekijöidensä pysäköintioikeuksia. Moovyn edut työnantajille ovat helposti ilmaistavissa.

Moovyn käyttö on helppoa ja nopeaa.

Työnantaja voi itse tehdä muutoksia palveluihinsa ilman turhia yhteydenottoja ja byrokratiaa.

Yleensä yritys tarjoaa pysäköinnin etuna työntekijälleen. Yritys hankkii haluamansa lukumäärän pysäköintioikeuksia ja jakaa ne käyttäjille eli työntekijöilleen heidän puhelinnumeroidensa perusteella. Käyttäjä saa pysäköintioikeuden käyttöönsä hyväksymällä puhelimeen saamansa kutsun. Käyttäjä hallitsee itse omia rekisteritunnuksiaan Moovy-sovelluksella.

Yritys näkee kenelle on lähetetty kutsu käyttämään pysäköintioikeutta ja kuka vastaanottajista on kutsun jo hyväksynyt. Yritys voi myös poistaa käyttäjältä pysäköintioikeuden.

Yritys voi helposti tarpeidensa mukaan joko hankkia lisää pysäköintioikeuksia tai vähentää niitä irtisanomisajan puitteissa.

Yritystä laskutetaan kerran kuukaudessa hankituista tilauksista ja niiden käytöstä. Pysäköintioikeuden käyttäjää ei veloiteta tilauksesta. Työntekijä voi kuitenkin käyttää Moovy-sovellusta myös omiin vapaa-ajan pysäköinteihin, niistä veloitus tapahtuu hänen omalta maksukortiltaan.

Moovy-yritystilin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Yrityksen pysäköintivastaava luo tilin antamalla yrityksen yhteystiedot ja laskutustiedot.

Laskun voi tilata sähköisenä verkkolaskuna, sähköpostilaskuna tai paperilaskuna.

Yritystilin Moovy-käyttöliittymän päänäkymässä näkyvät yrityksen jo hankkimat aktiiviset tilaukset, joita voi kutakin hallinnoida erikseen. Päänäkymässä voi tilata pysäköintioikeuksia myös muihin julkisiin kohteisiin, jos yrityksellä on toimipisteitä eri kaupungeissa, sekä hankkia yritykselle räätälöityjä pysäköintioikeuksia.

Mikäli yritystili herättää kysymyksiä, Finnparkin ja Moovyn asiakaspalvelu auttaa.

 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.