/ Moovy Seinäjoelle – helppoa ja nopeaa pysäköintiä sekä hallissa että kaduilla

Moovy Seinäjoelle – helppoa ja nopeaa pysäköintiä sekä hallissa että kaduilla

Suomen sujuvin pysäköintipalvelu Moovy on nyt käytössä Seinäjoella. Kännykällä toimiva Moovy on Seinäjoella ainoa pysäköintisovellus, joka toimii sekä keskustan pysäköintihalleissa että kadunvarsipysäköinnissä

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta!

Moovy on autoilijoiden käytössä Seinäjoen katupysäköinnin lisäksi Seiparkin Toriparkki- ja P-Torikeskus-halleissa.

Seipark oy:n toimitusjohtaja Mika Mäntykoski on iloinen Moovy-yhteistyön alkamisesta, sillä Toriparkin asiakkaat ovat kysyneet mobiilisovelluksen perään jo hyvän aikaa.

”Toriparkki avattiin Seinäjoella vuosi sitten, ja eniten asiakaspalautteessa kysytty yksittäinen asia on se, koska halliin saadaan mobiilipalvelu, jolla voi maksaa pysäköinnin”, Mäntykoski kertoo.

Mäntykoski on erityisen tyytyväinen siihen, että Moovyn myötä heillä on nyt käytössään mobiilimaksuvaihtoehto, joka toimii sekä hallissa että kadunvarsissa. Moovy on Seinäjoella ainoa vaihtoehto, johon tämä pätee.

Moovy: helpointa ja sujuvinta mahdollista pysäköintiä

Moovy-palvelua on erittäin helppo käyttää. Älypuhelimen sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamera tunnistaa auton rekisterikilven, nostaa puomin automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy. Kun auton ajaa ulos, puomi aukeaa taas ilman eri toimenpiteitä ja pysäköinti päättyy. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta. Moovyn myötä asiakkaan ei enää tarvitse tehdä erillisiä maksutoimenpiteitä pysäköinnin yhteydessä.

Katupysäköinnissä Moovy tunnistaa GPS-paikannuksella, mihin pysäköintimaksualueeseen paikka kuuluu. Käyttäjän tulee tarkistaa sijaintinsa ja mahdollisesti siirtää osoitin oikeaan paikkaan.

Pysäköinti käynnistyy ruutua pyyhkäisemällä. Sovellus tarjoaa oletusaikaa aiempien pysäköintien perusteella, tai sen voi määritellä itse. Aikaa voi vapaasti pidentää tai lyhentää pysäköinnin aikana.

Halutessaan voi myös pyyhkäistä pysäköinnin alkamaan, lähteä asioimaan ja pysäyttää pysäköinnin täsmälleen silloin, kun lähtee liikkeelle.

Unohda liput, laput ja kuitit. Moovy on pysäköintiä niin kuin sen tänä päivänä kuuluu toimia.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta!

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.