/ Moovy saapui Helsinkiin – pysäköinti ei koskaan ole ollut näin helppoa

Moovy saapui Helsinkiin – pysäköinti ei koskaan ole ollut näin helppoa

Moovy-pysäköintipalvelu on nyt käytössä myös Helsingissä. Kampissa sijaitseva Helsingin Autotalo on ensimmäinen pysäköintihalli, jossa pääkaupungin autoilijat voivat käyttää Moovya.

Heti perässä seuraa marraskuussa avautuva uusi pysäköintihalli P-Töölö. Myös ensi vuonna Keski-Pasilaan valmistuva kaupan, kulttuurin, liike-elämän ja liikenteen keskus Tripla on valinnut Moovyn yhteistyökumppanikseen pysäköinnin operoinnissa.

Moovy on vuoden 2018 keväällä julkaistu digitaalinen pysäköintipalvelu, jonka myötä autoilija voi unohtaa vanhat liput ja laput ja olla modernin liikkumisen edelläkävijä.

Moovy-palvelua on helppo käyttää. Älypuhelimen sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamerajärjestelmä tunnistaa auton rekisterikilven ja pysäköinti käynnistyy. Lipuketta ei enää tarvita, mikä vähentää pysäköinnin ympäristökuormaa huomattavasti. Kun auto ajetaan ulos, puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti loppuu. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta! 

Helsingin Autotalo – pysäköinnin historiaa ja nykypäivää

Vuonna 1958 käyttöön vihitty Helsingin Autotalo on pääkaupungin keskustan maamerkkejä. Se edustaa suomalaista autoilun historiaa ja sijaitsee kaupungin ytimessä kaikkien liikennemuotojen – jalankulkijat, pyöräilijöiden Baana, metro, bussit, henkilöautot – ja lukemattomien palvelujen solmukohdassa.

”Meillä on tehty autokauppaa ja pysäköity vuosikymmenien ajan. On upeaa, että saamme nyt olla mukana Moovy-palvelussa, joka edustaa pysäköinnissä ja urbaanissa liikkumisessa kehityksen kärkeä”, kiinteistöpäällikkö Eljas Liila sanoo.

Helsingin Autotalon pysäköintihallissa on reilut 200 autopaikkaa ja 60 pyöräpaikkaa. Hallissa on myös sähköautojen latauspisteitä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta!

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.