/ Moovy poistaa taloyhtiöltä työläät pysäköintirutiinit

Moovy poistaa taloyhtiöltä työläät pysäköintirutiinit

Moovy on uusi digitaalinen pysäköintipalvelu, joka auttaa taloyhtiöitä hallinnoimaan parkkituutunsa tehokkaasti, yksinkertaisesti ja asukkaita miellyttävällä tavalla.

Moovy siirtää liput, laput ja työläät hallintorutiinit historiaan muuttamalla pysäköinnin ja sen hallinnan täysin digitaaliseksi.

Moovy ei joustavana palveluna edellytä pakollisia kiinteitä kuukausimaksuja: asukas maksaa esimerkiksi vain niistä päivistä, joina pysäköi.

Kenelle tahansa asukkaalle Moovy on monipuolinen palvelu, jota voi käyttää muissakin pysäköintikohteissa työn, asioinnin tai vapaa-ajan tarpeissa. Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän!

Pysäköintiruudun tarjoajana helpotat ennen kaikkea omaa työtäsi. Palvelun käyttöönotto on vaivatonta. Se ei vaadi suuria investointeja, ja Moovyn yhdistäminen olemassa oleviin laitteistoihin on helppoa.

Moovyn avulla pysäköintipaikkoja hallinnoivat taloyhtiöt voivat tehostaa toimintaansa monilla eri tavoilla. Toimistotyöt, sopimushallinta ja asiakaspalvelun kulut vähenevät, samoin kuin huolto-, ylläpito- ja päivityskulut. Investointikustannukset ja rahavirtojen hallinnoinnin kulut alenevat. Palvelu pysyy myös aina ajan tasalla ilman kalliita laiteinvestointeja. 

Moovy on palvelukokonaisuus, joka kattaa kaikentyyppiset pysäköintialueet, -asiakkuudet ja pysäköinnin muodot. Se tarkoittaa sitä, että voit pysäköintiruudun tarjoajana halutessasi laittaa parkkiruutusi tuottamaan myös niinä aikoina, kun pysäköintiruutusi ovat ennen olleet tyhjinä.

Moovyssa olet osa kasvavaa, saumatonta palveluketjua. Moovy rakentaa Suomeen alustan, johon kaikkien pysäköinnin tarjoajien kannattaa liittyä ja jota jokainen autoilija haluaa käyttää.

Moovyn on kehittänyt Finnpark oy. Mikä tahansa yritys tai yhteisö voi tuoda ruutunsa palveluun.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.