/ Moovy nyt käytössä myös Tampereen Messuilla

Moovy nyt käytössä myös Tampereen Messuilla

Pysäköintiä helpottava ja nopeuttava Moovy-sovellus on nyt käytössä myös Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Ensimmäistä kertaa messukävijät pääsivät testaamaan modernia pysäköintipalvelua Suomen Kädentaidot -messuilla marraskuussa 2018.

Tampereen Messujen pysäköintipaikat sijaitsevat ulkoalueilla. Perinteinen messupysäköinti (6 € / päivä) maksetaan käteisellä tai kortilla: pysäköintilipuke ostetaan lipunmyyntikassoilta ennen poistumista messukeskuksesta. Liikenteenvalvoja tarkastaa pysäköintilipun ajettaessa ulos pysäköintialueelta.

Nyt homman voi hoitaa myös älypuhelimella, johon ladataan Moovy-sovellus. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Android- ja iOS-puhelimiin.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta! 

Moovy ei vaadi lipun hakemista sisältä eikä jonottamista. Sovellus tunnistaa puhelimen GPS-paikannuksen avulla, että auto on pysäköitynä messualueella. Messupysäköinnin hinta Moovylla on 5 euroa per päivä (4,51 euroa + palvelumaksu 0,49 euroa).

Huom. Johtuen Moovyn normaalista tuntiperusteisesta hinnoittelusta Tampereen kadunvarsipysäköinnissä, sovellus ilmoittaa messupysäköinnin alkaessa pysäköintiajaksi 2 tuntia. Tämä ei kuitenkaan messualueella päde, vaan 5 eurolla voi pysäköidä saman päivän aikana niin pitkään kuin haluaa.

Tampereen Messut käyttää Moovy-palvelua kaikilla itse järjestämillään messuilla. Kun Moovy on käytössä yksittäisen messun aikana, sen näkee selkeästi pihalla olevista Moovy-kylteistä.

”Innostuimme ajatukseen Moovy-yhteistyöstä, koska mobiilimaksaminen ja erilaisten sovellusten käyttö ovat nykyään arkipäivää. Haluamme Tampereen Messuilla olla mukana kehityksessä”, sanoo Tampereen Messut Oy:n tietohallintopäällikkö Mikko Savolainen. Messujen päätöstä edesauttoi se, että Moovy on pirkanmaalainen palvelu.

Myös kuluttajien palaute oli positiivista.

 ”Ensimmäisellä kerralla huomasi, että Moovy on jo jokapäiväisessä käytössä monilla tamperelaisilla, joten he olivat tyytyväisiä, että palvelua voi käyttää messuillakin”, Savolainen kertoo.

Kun Moovyn ottaa messukäyttöön, se toimii sen jälkeen muillakin Tampereen Moovy-alueilla. Lue tästä lisää siitä, miten Moovy toimii Tampereen pysäköintihalleissa ja kadunvarsilla.

Seuraava messutapahtuma, jossa Moovy on käytössä, on 12.–13. tammikuuta järjestettävä Vire – Tampereen terveysmessut.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta! 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.