/ Moovy laajenee Pirkanmaalla  – nyt vuorossa Kangasala

Moovy laajenee Pirkanmaalla  – nyt vuorossa Kangasala

Moovy-pysäköintisovellus on nyt käytössä myös Tampereen itäpuolella Kangasalla. Autoilijalle helppoa ja nopeaa Moovya voi käyttää Kangasalan ensimmäisessä pysäköintitalossa Kuohunparkissa.

Moovyn on kehittänyt tamperelainen Finnpark oy.

”Lähdimme tekemään Suomen kauneinta pysäköintitaloa Kangasalle ja siinä onnistuimme”, toimitusjohtaja Kari Hokkanen Kangasalan Parkki oy:stä sanoo tyytyväisenä.

”Kuohunparkki on jo osoittautunut Kuohu-uimahallin, Kangasala-talon ja hotellin asiakkaille tuiki tarpeelliseksi”, Hokkanen jatkaa.

Kuohunparkki sijaitsee lyhyen matkan päässä Kangasalan torilta, uimahallin, Kangasala-talon ja Place to Sleep -hotellin vieressä. Sisään ja ulos voi ajaa Kirkkojärventien puolelta.

Uudessa parkkihallissa on neljä kerrosta ja 330 paikkaa. Hallissa on kuusi sähköauton latauspistettä.

Kuohunparkissa pysäköinti on alussa ilmaista ensimmäisten kolmen tunnin ajan. Seuraavat kolme tuntia pysäköinti maksaa 1,50 euroa tunnilta ja sen jälkeen euron tunnilta.

Hallin on rakennuttanut ja omistaa Kangasalan Parkki Oy.

Tällainen on Moovy

Moovy-palvelua on erittäin helppo käyttää. Älypuhelimen sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamera tunnistaa auton rekisterikilven, nostaa puomin automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy. Kun auton ajaa ulos, puomi aukeaa taas ilman eri toimenpiteitä ja pysäköinti päättyy. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta. Moovyn myötä asiakkaan ei enää tarvitse tehdä erillisiä maksutoimenpiteitä pysäköinnin yhteydessä.

Moovy toimii nykyään Tampereella, Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Hämeenlinnassa ja Lappeenrannassa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.