/ Moovy: helppoa hallintaa pysäköintioperaattoreille, fiksua liikkumista autoilijoille

Moovy: helppoa hallintaa pysäköintioperaattoreille, fiksua liikkumista autoilijoille

Moovy on uusi digitaalinen pysäköintipalvelu, joka toimii kaikissa pysäköintiympäristöissä ja kaiken tyyppisille autoilijoille. Se auttaa autoilijoita liikkumaan fiksummin ja pysäköintioperaattoreita tavoittamaan lisää asiakkaita ja hallinnoimaan palvelujaan tehokkaammin.

Operaattorina saat pysäköintikohteesi alan laajimpaan palveluun, joka soveltuu joustavasti erilaisiin kohteisiin ja asiakkuusmalleihin. Mikä tahansa pysäköinnin muoto onnistuu Moovylla. Palvelua voivat käyttää niin kerta- kuin sopimuspysäköivätkin autoilijat. Moovy toimii yhtä hyvin taloyhtiön pysäköintipaikkoihin, asukaspysäköintiin, kadunvarsien pysäköintiin ja parkkihalleihin puomeilla tai ilman puomeja.

Moovy antaa myös uusia mahdollisuuksia asiakkaiden sitouttamiseen. Esimerkiksi sopimuspysäköijille voidaan tarjota etuja, kun he pysäköivät muissa Moovy-kohteissa. Kaikki pysäköinnit kerääntyvät kuukausittain samalle laskulle, mikä helpottaa erityisesti yritysasiakkaiden kuittirumbaa.

Palvelun käyttöönotto on pysäköintiruudun tarjoajalle vaivatonta. Se ei vaadi suuria investointeja, ja Moovyn yhdistäminen olemassa oleviin laitteistoihin on helppoa.

Moovy siirtää liput, laput ja hallintotyöt historiaan muuttamalla pysäköinnin ja sen hallinnan täysin digitaaliseksi. Palvelu pysyy myös aina ajan tasalla ilman kalliita laiteinvestointeja.

Autoilijoiden liikkuminen ja maksaminen ovat Moovyn avulla helppoa, ennakoitavaa ja saumatonta. Operaattorina helpotat ennen kaikkea omaa työtäsi.

Moovyn avulla pysäköintioperaattorit voivat tehostaa toimintaansa monilla eri tavoilla. Toimistotyöt, sopimushallinta ja asiakaspalvelun kulut vähenevät, samoin kuin huolto-, ylläpito- ja päivityskulut. Investointikustannukset ja rahavirtojen hallinnoinnin kulut alenevat.

Moovy viitoittaa tietä liikkumisen uuteen maailmaan tuomalla operaattorien käyttöön dataa aivan uudella tavalla. Se tekee mahdolliseksi dynaamisen pysäköinnin ohjauksen ja hinnoittelun. Tätä kautta pysäköinnin käyttöastetta on mahdollista kasvattaa ja optimoida – tyhjät tilat tehdään tuottaviksi.

Moovyssa olet osa kasvavaa, saumatonta palveluketjua. Maan monipuolisimpana pysäköintipalveluna kasvatamme potentiaalista asiakaskuntaasi.

Moovy rakentaa Suomeen alustan, johon kaikkien pysäköinnin tarjoajien kannattaa liittyä ja jota jokainen autoilija haluaa käyttää.

Moovyn on kehittänyt Finnpark oy. Mikä tahansa yritys tai yhteisö voi tuoda ruutunsa palveluun.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.