/ Moovy auttaa tarjoamaan hotelliasiakkaille verrattoman majoituselämyksen

Moovy auttaa tarjoamaan hotelliasiakkaille verrattoman majoituselämyksen

Moovy on uusi digitaalinen pysäköintipalvelu, joka auttaa hotelleja ja majoituspalveluja hallinnoimaan pysäköintinsä tehokkaasti, yksinkertaisesti ja asiakkaitaan miellyttävällä tavalla. Autolla hotelliisi tulevien asiakkaiden elämysketju alkaa jo pysäköinnistä, kun Moovy tarjoaa alusta asti autoilijalle saumattoman ja helpon kokemuksen.

Moovyn avulla helpotat asiakkaiden liikkumista ja kevennät pysäköintipalvelun rutiineja. Moovy alentaa kustannuksia siirtämällä liput, laput ja hallintotyöt historiaan ja muuttamalla pysäköinnin ja sen hallinnan täysin digitaaliseksi.

Moovy ei joustavana palveluna edellytä pakollisia kiinteitä kuukausimaksuja: asiakas maksaa esimerkiksi vain niistä päivistä, joina pysäköi.

Hotellin asiakkaalle Moovy on monipuolinen palvelu, jota voi käyttää muissakin pysäköintikohteissa työn, asioinnin tai vapaa-ajan tarpeissa.

Pysäköintiruudun tarjoajana helpotat ennen kaikkea omaa työtäsi. Palvelun käyttöönotto on vaivatonta. Se ei vaadi suuria investointeja, ja Moovyn yhdistäminen olemassa oleviin laitteistoihin on helppoa. 

Moovyn avulla pysäköintipaikkoja hallinnoivat hotellit voivat tehostaa toimintaansa ja alentaa kustannuksiaan monilla eri tavoilla. Toimistotyöt, sopimushallinta ja asiakaspalvelun kulut vähenevät, samoin kuin huolto-, ylläpito- ja päivityskulut. Investointikustannukset ja rahavirtojen hallinnoinnin kulut alenevat. Palvelu pysyy myös aina ajan tasalla ilman kalliita laiteinvestointeja.  

Moovyn myötä vahvistat yrityksesi imagoa edelläkävijänä. Edistyksellinen palvelu on edukseen myös kaikkien vierailijoidesi silmissä.

Matkailijalle Moovy edustaa löydettävyyttä ja ennakointia: asiakas tietää etukäteen, missä erilaiset pysäköintikohteet ovat ja miten liikkua fiksuimmin löytämällä parhaat reitit etukäteen. Tuloksena on sujuva majoituskokemus alusta loppuun. 

Moovy on palvelukokonaisuus, joka kattaa kaikentyyppiset pysäköintialueet, -asiakkuudet ja pysäköinnin muodot. Se tarkoittaa sitä, että voit pysäköintiruudun tarjoajana halutessasi laittaa parkkiruutusi tuottamaan myös niinä aikoina, kun pysäköintialueesi on ennen ollut tyhjänä. 

Moovyssa olet osa kasvavaa, saumatonta palveluketjua. Moovy rakentaa Suomeen alustan, johon kaikkien pysäköinnin tarjoajien kannattaa liittyä ja jota jokainen autoilija haluaa käyttää.

Moovyn on kehittänyt Finnpark oy. Mikä tahansa yritys tai yhteisö voi tuoda ruutunsa palveluun.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän! 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.