/ Vaivatonta keikalla käyntiä Moovyn avulla – tsekkaa tästä Tampere-talon parhaat konserttitärpit

Vaivatonta keikalla käyntiä Moovyn avulla – tsekkaa tästä Tampere-talon parhaat konserttitärpit

Tampere-talolla on ollut vilkas konserttivuosi. Muun muassa Blue Man Group veti viidellä konsertillaan Isoon saliin tuhansia ihmisiä.

Mutta mitkä ovat loppuvuoden kuumimmat konserttivinkit? Tampere-talon ohjelmapäällikkö Samppa Rinne poimi tarjonnasta henkilökohtaiset suosikkinsa.

Muistathan, että paikalle pääsee helposti myös autolla. P-Tampere-talossa pysäköi vaivattomasti Moovy-sovelluksen avulla: ei muuta kuin ajat sisään ja ulos ja puomit avautuvat edessäsi. Konsertin jälkeen voi ajaa suoraan kotiin ilman, että tarvitsee tungeksia ruuhkassa ja jonottaa automaattikassalle.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Womex-maailmanmusiikkitapahtuma 24.-26. lokakuuta vetää paikalle kaikki oman alansa merkittävät tekijät. Mukana on myös paljon suomalaisia esiintyjiä.

Tampere-talon Intimissimo-sarjassa on 1. marraskuuta vuorossa kehuttu lauluntekijä Samuli Putro, joka esiintyy Pienessä salissa osana Isä, poika ja pyhät naiset -konserttisalikiertuettaan.

Sorsaklubilla on jo nähty muita supersuositun Vain elämää -tv-ohjelman tähdistä, ja 9. marraskuuta on vuorossa Erin akustisesti.

30. marraskuuta Isossa salissa esiintyy metalliyhtye Mokoma akustisena. Samana päivänä Pienessä salissa on tarjolla Jaakko Laitinen & Väärä Raha -combon 10-vuotisjuhlavuoden konsertti. Yhtyeen musiikki yhdistää mustalaisrytmejä, vanhaa suomalaista iskelmää ja Lähi-Idän sävelkulkuja.

Ensi vuoden puolella Tampere-talolle on tiedossa muun muassa Adelea kunnioittava tribuuttikonsertti Someone like you – The Adele Songbook ja proge-legenda Ian Anderson Jehtro Tull -materiaalin parissa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.