/ Mitä Moovy tarkoittaa autoilevalle kansalaiselle?

Mitä Moovy tarkoittaa autoilevalle kansalaiselle?

Autoilijoiden arki on nykyään hyvin rikkinäinen: ihminen voi yhden päivän aikana joutua käyttämään useita eri tunnuksia, lupia, palveluita ja vielä omaa pankkikorttiaan. On eri pysäköintihalleja, katupysäköintiä, asukaspysäköintiä, työpaikkapysäköintiä…

Mitä jos olisi mahdollista hallita kaikkea autoilua, liikkumista ja pysäköintiä yhdellä palvelulla?

Moovy on vuoden 2018 keväällä kuluttajille avautuva uusi digitaalinen palvelu, jonka myötä voi unohtaa vanhat liput ja laput ja olla urbaanin liikkumisen edelläkävijä. Moovy mahdollistaa saumattoman ja mahdollisimman helpon liikkumisen ja pysäköinnin erilaisissa kohteissa.

Mitä tämä kaikki käytännössä ja konkreettisesti tarkoittaa?

Moovyn saa käyttöönsä lataamalla matkapuhelimeensa Moovy-sovelluksen. Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän! Sovellukseen täytyy rekisteröityä, mihin tarvitsee vain nimen ja sähköpostiosoitteen. Sovelluksen sisällä annat rekisterinumerosi ja haluamasi maksukortin.

Sen jälkeen pysäköintihallin käyttäminen sujuu näin:

Ajat sisään. Järjestelmä tunnistaa rekisterinumerosi ja avaa puomin. Pysäköinnin ajan näet puhelimestasi, kuinka pitkä aika on kulunut, ja jos satut unohtamaan parkkipaikkasi tarkan sijainnin, Moovy auttaa sinut oikealle paikalle. Puomi nousee automaattisesti, kun ajat ulos, ja sovellus näyttää, kuinka pitkään pysäköit ja paljonko se maksoi.

Tällaista on uudenlainen pysäköinti. Kun Moovy on käytössäsi, käytännössä ajat sisään halliin, pysäköit, ja ajat ulos, kun haluat. Automaateille ei täydy vaivautua.

Kadun varrella tai muilla pysäköintialueilla homma toimii näin:

Pysäköit haluamallesi paikalle. Moovy tunnistaa GPS-paikannuksella, mihin pysäköintimaksualueeseen paikka kuuluu. Käynnistät pysäköinnin yhtä nappia painamalla. Sovellus tarjoaa oletusaikaa aiempien pysäköintien perusteella, tai voit määritellä sen itse. Aikaa voit vapaasti pidentää tai lyhentää pysäköinnin aikana.

Jos haluat, voit myös näppäillä pysäköinnin alkamaan, lähteä asioimaan ja pysäyttää pysäköinnin täsmälleen silloin, kun lähdet taas liikkeelle.

Näin toimii moderni ajasta ja paikasta riippumaton digitaalinen pysäköintipalvelu.

Moovy aloittaa vuoden 2018 alussa ja laajenee vuoden kuluessa valtakunnanlaajuiseksi.

 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.