/ Lahden Kauppakeskus Trio siirtyi Moovy-aikaan

Lahden Kauppakeskus Trio siirtyi Moovy-aikaan

Kauppakeskus Trio Lahdessa on ottanut 1. kesäkuuta käyttöön suomalaisen Moovy-pysäköintipalvelun.

”Valitsimme Moovyn, koska haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman sujuvaa ja helppoa pysäköintiä. Perinteisen automaatin lisäksi maksaminen on nyt mahdollista myös mobiilisovelluksen avulla”, sanoo keskuspäällikkö Saara Viento Triosta.

”Olemme myös tehneet jo pitkään yhteistyötä Finnparkin kanssa”, Viento kertoo.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Trio  sijaitsee Aleksanterinkadun varrella Lahden ydinkeskustassa. Triossa on laaja valikoima muodin ja muun erikoiskaupan liikkeitä, kahviloita, ravintoloita ja erilaisia palveluja.

Sisäänajo Trioparkkiin tapahtuu Vapaudenkadun puolelta. Pysäköinti on ilmaista ensimmäisen tunnin. Toinen ja kolmas tunti maksavat 1,5 € / tunti, neljännestä tunnista eteenpäin taksa on 2 € / tunti. Moovyn veloitus on 0,49 euroa pysäköintitapahtumalta, mutta sitä ei veloiteta alle tunnin pysäköinneistä. Moovya käytettäessä esimerkiksi toinen pysäköintitunti maksaa kokonaisuudessaan 1,5 € + 0,49 € eli 1,99 €.

Aiemmin keväällä Kauppakeskus Syke otti Moovyn käyttöönsä Lahdessa. Moovyn tavoitteena on levitä myös Lahden muihin pysäköintikohteisiin.

Pysäköinti Moovylla on helppoa ja nopeaa

Digitaalisen Moovy-pysäköintisovelluksen käyttö hallissa perustuu auton rekisterinumeron tunnistamiseen.

Moovy ladataan älypuhelimeen. Sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sen jälkeen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamera tunnistaa auton rekisterikilven, nostaa puomin automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy. Kun auton ajaa ulos, puomi aukeaa taas ilman eri toimenpiteitä ja pysäköinti päättyy. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta. Moovyn myötä asiakkaan ei enää tarvitse tehdä erillisiä maksutoimenpiteitä pysäköinnin yhteydessä. Samalla välttää turhan pysäköintilaitteisiin koskemisen.

Moovy toimii Lahden lisäksi nykyään Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Lappeenrannassa ja Kangasalla.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.