/ Kuopion Kuntolaakso: lipukkeet historiaan pysäköintitalossa

Kuopion Kuntolaakso: lipukkeet historiaan pysäköintitalossa

Kuopion Kuntolaakso liittyy niiden pysäköintilaitosten joukkoon, joissa pysäköinnin digitalisaatio etenee. Vanhanmalliset lipukkeet jäävät toukokuun aikana pois käytöstä. Suomalaisen Finnpark oy:n kehittämä ja ylläpitämä Moovy-sovellus toimii vastedes ensisijaisena maksuvälineenä. Lisäksi voi käyttää maksukortteja.

Kuntolaakso
Kuntolaakso

Asiakkuusvastaava Tuula Parkkinen Kuopion Pysäköinnistä sanoo, että yhteistyön jatkaminen Finnparkin ja Moovyn kanssa oli helppo päätös.

”Asiakkaamme, joilla on jo ollut Moovy-sovellus käytössä, sanovat pysäköinnin Moovylla olevan helppoa ja jouhevaa”, Parkkinen kertoo. ”Viesti on ollut, että on helpotus, kun ei tarvitse enää venkslata pysäköintilippujen kanssa.”

Uuden järjestelmän asennukset tehdään toukokuussa viikolla 21 eli 20.-26.5.

Puomillisessa Kuntolaaksossa jäävät asennuksen jälkeen lipukkeet ja käteinen pois käytöstä, ja maksaminen tapahtuu Moovylla ja maksukorteilla, joita varten on kaksi maksupistettä.

Ylipäätään yhteistyö Finnparkin kanssa on Parkkisen mukaan ollut vaivatonta, kun keskustelukumppanit ovat tuttuja ja turvallisia.

”Yhteistyömme on sujunut erinomaisesti”, Parkkinen sanoo. ”Keskusteluyhteys haastavienkin asioiden käsittelyssä on olemassa, ja aina löydetään ratkaisut.”

Kuntolaakso on Kuopion Pysäköinnille tärkeä laitos, sillä sen vieressä sijaitsee kaupungin kaksi keskeistä toimintapaikkaa, jää- ja uimahalli. KalPan pelien aikana pysäköintilaitoksessa on liikenteenohjaus.

Kuntolaakso on auki 24/7

Kuntolaakson pysäköintilaitos sijaitsee Kuopiossa Hannes Kolehmaisen kadulla. Pysäköintilaitoksessa on 358 autopaikkaa ja 4 tasoa.

Kuntolaaksossa on kuusi sähköauton latauspistettä ja kahdeksan invapysäköintipaikkaa, jotka sijaitsevat lähimpänä jäähallin B-sisäänkäyntiä.

Pysäköintilaitos on maksullinen ja se on avoinna 24 h.

Lyhytaikapysäköinti tapahtuu Hannes Kolehmaisen kadun katutason sisäänajosta. Sopimuspysäköijät käyttävät alimman tason sisäänajoa (alapiha).

Sähköautojen lataus tapahtuu eParking-sovelluksella. Lisätietoja ja ohjeet tästä.

Lue lisää Kuntolaakosta: https://www.kuopionpysakointi.fi/kuntolaakso/

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link