/ Kolme parasta syytä käyttää Moovya katupysäköinnissä: halpaa, helppoa – ja ympäristö kiittää!

Kolme parasta syytä käyttää Moovya katupysäköinnissä: halpaa, helppoa – ja ympäristö kiittää!

Moovy on digitaalinen pysäköintipalvelu, jonka myötä voi unohtaa vanhat liput, laput ja kuitit sekä siirtyä sujuvasti uuden ajan autoilijaksi. Moovy mahdollistaa saumattoman ja mahdollisimman helpon liikkumisen ja pysäköinnin erilaisissa kohteissa, pysäköit sitten kadulle, halliin tai mihin tahansa.

Moovyn käyttäminen kadunvarteen pysäköidessä on helppoa ja joustavaa. Lue tämän artikkelin lopusta yksityiskohtainen kuvaus siitä, miten Moovy toimii katupysäköinnissä.

Tässä on kolme syytä, joiden takia jokaisen autoilijan kannattaa käyttää Moovya kadunvarsipysäköinnissä.

1 Kilpailukykyinen hinta

Moovy on useimmiten se edullisin vaihtoehto käytettävissä olevista mobiilipalveluista. Moovyn käyttäjillä ei ole pysäköintimaksuun sidottua maksuprosenttia vaan kiinteä veloitus per pysäköintitapahtuma: 0,49 €. Mitä suuremmaksi itse pysäköintisumma kasvaa, sitä korkeampi on muiden parkkipalveluiden perimä prosenttipohjainen maksu.

Useimmiten sinäkin pysäköinet kadunvarteen pitemmäksi ajaksi kuin alle 10 minuutiksi kerrallaan?

Kuukaudessa Moovyn hintakatto on 4,95 € / maksukortti. Sitä enempää ei veloiteta pysäköintitapahtumien lukumäärästä riippumatta.

2 Samalla helpolla palvelulla sekä pysäköintihalliin että kadunvarteen

Autoilijoiden arki on nykyään kovin rikkinäinen: ihminen voi yhden päivän aikana joutua käyttämään useita eri tunnuksia, lupia, palveluita ja vielä useampaa pankkikorttia.

Kun sinulla on käytössäsi Moovy, pysäköit yhdellä palvelulla yhtä hyvin halliin (kun ajat sisään, puomi nousee automaattisesti rekisterinumeron tunnistuksen perusteella – kun ajat ulos, puomi nousee taas ilman eri toimenpiteitä), kadunvarteen, ulkopysäköintialueelle, työpaikan parkkipaikalle, mihin tahansa.

Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa Moovy on ainoa palvelu, joka toimii sekä halli- että katupysäköinnissä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta!

3 Säästä luontoa – ihan oikeasti!

Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että jopa 30 prosenttia keskusta-ajamisesta Euroopan kaupungeissa on pysäköintipaikan etsimistä. Näin suuri osa kaupungin ydinalueilla autoilusta – ja samalla sen muodostamista ympäristölle haitallisista päästöistä – on siis turhaa pörräämistä korttelin ympäri ja kadulta toiselle parkkipaikkaa etsiessä.

Moovyn karttasovelluksesta näet, mistä löytyy pysäköintihalleja tai kadunvarsien pysäköintialueita.

Pysäköintipalvelut siirtyvät vähitellen kokonaan digitaalisiin palveluihin.

Tämän vuoksi laitteiden määrä vähenee sekä lipukkeet poistuvat käytöstä. Lisäksi digitaaliset palvelut vähentävät laitteiden huoltokäyntejä sekä kuluvien osien uusimista. Moovyn ja muiden mobiilipalveluiden käyttäminen aivan oikeasti on ”vihreämpää pysäköintiä”.

Miten Moovy toimii kadunvarsipysäköinnissä

Kun pysäköit kadun varrella tai muilla ulkopysäköintialueilla, homma toimii näin.

Moovyn saa käyttöönsä lataamalla matkapuhelimeensa Moovy-sovelluksen. Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta. Sovellukseen rekisteröidytään puhelinnumerolla. Sovelluksen sisällä annat rekisteritunnuksesi ja haluamasi maksukortin.

Kun Moovy on käytössäsi, pysäköit haluamallesi paikalle. Puhelimesi GPS paikantaa, mihin pysäköintimaksualueeseen paikka kuuluu. Käyttäjän tulee tarkistaa sijaintinsa ja mahdollisesti siirtää osoitin oikeaan paikkaan.

Käynnistät pysäköinnin pyyhkäisemällä ”käynnistä pysäköinti” -palkkia. Sovellus tarjoaa oletusaikaa aiempien pysäköintien perusteella, tai voit määritellä sen itse. Aikaa voit vapaasti pidentää tai lyhentää pysäköinnin aikana.Jos haluat, voit myös  käynnistää pysäköinnin, lähteä asioimaan ja pysäyttää pysäköinnin täsmälleen silloin, kun lähdet taas liikkeelle. Näin et maksa kuin juuri käyttämästäsi ajasta.

Näin toimii moderni ajasta ja paikasta riippumaton digitaalinen pysäköintipalvelu.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta!

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.