/ Kaupungit ja kunnat: Moovy kattaa kaikki pysäköintimuodot

Kaupungit ja kunnat: Moovy kattaa kaikki pysäköintimuodot

Pysäköinnin moninaisuus aiheuttaa monenlaisia haasteita sekä kuntalaisille että pysäköintiä hallinnoiville kunnille. Kuntalaiset joutuvat arjessaan tasapainottelemaan monenlaisten pysäköintimuotojen kanssa: on maksullista ja ilmaista katupysäköintiä, P-kiekkopysäköintiä, asukaspysäköintitunnusta ja kunnallista yrityspysäköintitunnusta.

Moovyn avulla kunnat voivat ohjata tehokkaammin pysäköintiliiketoimintaansa ja näin sekä pienentää omia hallinnointikustannuksiaan että palvella kuntalaisia paremmin.

Moovy on uusi digitaalinen pysäköintipalvelu, joka toimii kaikissa pysäköintiympäristöissä ja kaiken tyyppisille autoilijoille. Se auttaa autoilijoita liikkumaan fiksummin ja pysäköintioperaattoreita hallinnoimaan palvelujaan tehokkaammin.

Moovyn avulla myös julkisen sektorin pysäköintioperaattoreille on mahdollista tarjota pysäköiville kuntalaisille saumattomat pysäköintipalvelut ja jättää turhat liput ja laput historiaan.

Operaattorina saat pysäköintikohteesi alan laajimpaan palveluun, joka soveltuu joustavasti erilaisiin kohteisiin ja asiakkuusmalleihin. Mikä tahansa pysäköinnin muoto onnistuu Moovylla. Palvelua voivat käyttää niin kertamaksajat kuin sopimuspysäköivätkin autoilijat. Moovy toimii yhtä hyvin asukaspysäköintiin, kadunvarsien pysäköintiin ja parkkihalleihin puomeilla tai ilman puomeja.

Palvelun käyttöönotto on pysäköintiruudun tarjoajalle vaivatonta. Se ei vaadi suuria investointeja, ja Moovyn yhdistäminen olemassa oleviin laitteistoihin on helppoa.

Moovy siirtää liput, laput ja hallintotyöt historiaan muuttamalla pysäköinnin ja sen hallinnan täysin digitaaliseksi. Puomien ja laitehankintojen sijaan toimintaa kehitetään ohjelmistoilla ja pilvipalveluilla. Pysäköintiruudun tarjoajille tämä tarkoittaa samalla sitä, että palvelu pysyy aina ajan tasalla ilman kalliita laiteinvestointeja.

Autoilijoiden liikkuminen ja maksaminen ovat Moovyn avulla helppoa, ennakoitavaa ja saumatonta. Operaattorina helpotat ennen kaikkea omaa työtäsi.

Moovyn avulla pysäköintioperaattorit voivat tehostaa toimintaansa monilla eri tavoilla. Toimistotyöt, sopimushallinta ja asiakaspalvelun kulut vähenevät, samoin kuin huolto-, ylläpito- ja päivityskulut. Investointikustannukset ja rahavirtojen hallinnoinnin kulut alenevat.

Moovy viitoittaa tietä liikkumisen uuteen maailmaan tuomalla operaattorien käyttöön aivan uudenlaista dataa. Se tekee mahdolliseksi dynaamisen pysäköinnin ohjauksen ja hinnoittelun. Tätä kautta pysäköinnin käyttöastetta on mahdollista kasvattaa ja optimoida – tyhjät tilat tehdään tuottaviksi.

Moovyssa olet osa kasvavaa, saumatonta palveluketjua. Maan monipuolisimpana pysäköintipalveluna kasvatamme potentiaalista asiakaskuntaasi.

Moovy rakentaa Suomeen alustan, johon kaikkien pysäköinnin tarjoajien kannattaa liittyä ja jota jokainen autoilija haluaa käyttää.

Moovyn on kehittänyt Finnpark oy. Mikä tahansa yritys tai yhteisö voi tuoda ruutunsa palveluun.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän! 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.