/ Kauppakeskus Ratina avautuu torstaina, tarjouksena kaksi tuntia ilmaista parkkiaikaa

Kauppakeskus Ratina avautuu torstaina, tarjouksena kaksi tuntia ilmaista parkkiaikaa

Uusi ja upea Kauppakeskus Ratina tarjoaa avajaisten kunniaksi asiakkailleen kaksi tuntia ilmaista pysäköintiä. Etu on voimassa torstain avajaispäivästä toukokuun loppuun asti.

Kauppakeskuksen modernissa pysäköintihallissa on peräti 1 200 paikkaa. Hallissa toimii myös uusi pysäköintipalvelu Moovy, jonka avulla hallissa parkkeeraaminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Ratinaan on pääteiltä etäopastus. Sisään- ja ulosajoväylät ovat Tampereen Valtatiellä ja Suvantokadulla.

Nopeuta Moovylla asiointiasi avajaisruuhkissa

Uuden ajan pysäköintipalvelu Moovy tekee pysäköintihallien käytöstä täydellisen mutkatonta. Kun olet rekisteröitynyt Moovyn käyttäjäksi, sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin ajaa halliin sisään ja puomi nousee rekisterikilven tunnistuksen perusteella automaattisesti. Pysäköinnin jälkeen sama juttu: Moovy-asiakas yksinkertaisesti ajaa hallista ulos ja puomi nousee taas ilman eri toimenpiteitä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän! 

Uuden kauppakeskuksen avattua ovensa Ratinan pysäköintihallissa on taatusti vilkasta alusta lähtien. Moovy-asiakkaat saavat myös käyttöönsä kahden tunnin ilmaistarjouksen, ja Moovyn avulla minimoit oman vaivannäkösi: et joudu seisomaan kassajonoissa vaan yksinkertaisesti ajat sisään ja ulos. Mikäli pysäköinti on alle kaksi tuntia ei Moovy veloita myöskään palvelumaksua.

Moovyn saa käyttöönsä lataamalla matkapuhelimeensa Moovy-sovelluksen. Sovellukseen rekisteröidytään puhelinnumerolla. Sovelluksessa autoilija antaa lisäksi rekisterinumeronsa ja haluamansa maksukortin, jolta pysäköinnit veloitetaan jälkikäteen kerran kuukaudessa.

Moovya voi käyttää myös Tampereen kaupungin kadunvarsipysäköinnissä sekä lähes kaikissa keskustan pysäköintitaloissa.

Näin Ratina muuttaa Tampereen keskustan pysäköintiä

Ratina tulee olemaan kaupungin isoin kauppakeskus, jonka 140 liikettä ja palvelua tarjoavat runsaasti monenlaisia mahdollisuuksia ostosten tekoon, herkutteluun ja vapaa-ajan viettoon. Kauppakeskus muodostuu kolmesta eri rakennuksesta, jotka yhdistää toisiinsa viihtyisä sisäpiha.

Kauppakeskuksen palvelujen lisäksi keskustan saavutettavuus paranee erityisesti nyt etelästä päin tullessa, kun auton voi jättää Ratinaan ja kävelysiltaa pääsee Keskustorin suuntaan. Tampereen valtatien alle rakennetaan liikenneympyrä, jonka kautta pääsee ajamaan suoraan Ratinan kauppakeskuksen pysäköintihalliin.

Helppoa asiointia kauppakeskuksessa tukee pohjakerroksiin toteutettu toimiva ja nykyaikainen pysäköintilaitos. Toimintojen helppokäyttöisyyteen on myös kiinnitetty erityistä huomiota.

Pysäköintilaitoksen noin 1 200 autopaikkaa sijoittuvat kahteen tasoon. Helppokäyttöisyys näkyy muun muassa näin:

  • Keskeisillä sisääntuloväylillä on kiinteitä ja muuttuvia opastuksia, jotta asiakkaat löytävät kauppakeskuksen pysäköintihalliin helposti ja vaivattomasti.
  • Kun asiakas saapuu kohteeseen, opasteet kertovat, mistä löytyy vapaata tilaa ja mikä kaista pitää valita päästäkseen ylä- tai alatasolle.
  • Pysäköintihallin sisällä nuolivalot opastavat vapaille paikoille.
  • Pysäköintipaikkojen päällä on jo kaukaa havaittavat värivalot, jotka kertovat, onko paikka vapaa vai varattu. Kulkuväylien yhteydestä löytyy myös invapaikkoja, jotka tunnistaa sinisestä valosta. Invapaikat ovat myös leveämpiä kuin muut pysäköintiruudut.
  • Pysäköintikerroksissa on Löydä autosi –palvelu. Se toimii niin, että asiakas syöttää auton rekisterinumeron kosketusnäytölle, ja palvelu näyttää mihin suuntaan tulee lähteä, jotta oma auto löytyy.
  • Sähköautoille tulee peräti 26 latauspaikkaa, jotka on sijoitettu eri puolille pysäköintitaloa. Latauspisteitä operoi Parkkisähkö Oy.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän! 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.