/ Käteispysäköinti loppuu P-Hämeenpuistossa

Käteispysäköinti loppuu P-Hämeenpuistossa

Tampereen P-Hämeenpuiston pysäköintihallissa käyvät maanantaista 3. toukokuuta lähtien maksuvälineinä Moovy-pysäköintisovellus ja maksukortit. P-Hämeenpuistossa ei enää käytetä lipukkeita eikä käteistä pysäköinnin maksamiseen.

P-Hämeenpuisto toimii hotelli Scandic Hämeenpuiston ja GoGo-liikuntakeskuksen yhteydessä. GoGon jäsenet saavat jatkossakin pysäköintietua, mutta se hoidetaan liikuntakeskuksen vastaanotosta digitaalisesti. Myös hotelliasiakkaiden pysäköinti toimii jatkossa digitaalisia kanavia pitkin ilman lipuketta.

Moovy on pysäköintisovellus, jonka myötä autoilijan ei tarvitse kuin ajaa pysäköintihalliin, jolloin rekisteritunnuksien kameratunnistuksen perusteella hallien puomit aukeavat automaattisesti. Autoilija ajaa sisään, pysäköi valitsemaansa ruutuun ja ajaa ulos. Pysäköinnin maksaminen hoituu Moovyn kautta ilman muita toimenpiteitä.

Korona-aikana Moovy on nopeuden ja helppouden lisäksi myös turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto. Moovy-käyttäjä välttyy koskemasta pysäköintilaitteisiin tai maksuautomaatteihin.

P-Hämeenpuisto, pysäköintimaksut:

(hinnat sis. alv)

Klo 08-22
                                
0-1 tuntia3,00 €/h
1-3 tuntia1,50 €/h
Seuraavat tunnit1,00 €/h
Klo 22-081,00 €/h
Vuorokausi  15,00 €
Sopimuspysäköinti
24/7139 €/kk
Yö- ja viikonloppu (ma-pe 16-09, la-su 24 h)67 €/kk

P-Hämeenpuisto sijaitsee katuosoitteessa Hämeenpuisto 47. Sisäänajo tapahtuu Tiiliruukinkadulta ja ulosajo Pyhäjärvenkadulle.

Kävelymatkan päässä sijaitsevat Laukontori ja Ratinan stadion. Puomillisessa hallissa on autopaikkoja 409 kappaletta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link