/ Jääkiekon MM-kisat 2022: Tampereen otteluiden liput arvotaan syyskuussa

Jääkiekon MM-kisat 2022: Tampereen otteluiden liput arvotaan syyskuussa

Miesten jääkiekon MM-kisojen liput tulevat ensimmäistä kertaa myyntiin lippuarvonnan kautta. Arvonnassa on mahdollisuus voittaa osto-oikeuksia kisojen päivälippuihin Tampereella pelattaviin otteluihin. Jääkiekon MM-kisat pelataan Tampereella ja Helsingissä 13.−29.5.2022.

Jääkiekon MM-kisojen 2022 liput tulevat myyntiin syyskuussa 2021.

Moovy on 2022 jääkiekon MM-kisojen virallinen yhteistyökumppani. Moovy on Suomessa kehitetty ja ylläpidettävä pysäköintipalvelu, joka toimii yhtä nopeasti ja helposti niin halli- kuin kadunvarsipysäköinnissä. Lue lisää!

Lippuarvontaan osallistuminen alkaa 2. syyskuuta. Samana päivänä tulevat myyntiin myös Helsingissä pelattavien otteluiden päiväliput.

2022 jääkiekon MM-kisojen lipunmyynti käynnistyy syksyllä siten, että kaikki Tampereella pelattavat ottelut alkusarjapeleistä finaaliin saakka tulevat aluksi saataville lippuarvonnan kautta. Arvonnassa voi voittaa osto-oikeuksia Tampereella pelattavien otteluiden päivälippuihin. Lippuarvontaan voi osallistua 2.–26.9.2021.

Helsingissä pelattavien otteluiden päiväliput tulevat normaalisti myyntiin 2. syyskuuta. 2022 jääkiekon MM-kisojen otteluohjelma sekä lippujen hinnoittelu julkistetaan elokuun lopulla. Tällöin selviää, mitkä maat pelaavat alkusarjansa Tampereella ja mitkä Helsingissä. Jo nyt on varmaa, että Suomi pelaa kaikki ottelunsa Tampereella ja Venäjä alkusarjaottelunsa Helsingissä.

”Arpomalla lippujen osto-oikeudet varmistamme, ettei lippujen saaminen etenkin jo nyt kysyttyihin mitalipeleihin sekä Suomen otteluihin mene nopeuskilpailuksi tai jonottamiseksi. Arvonta on reilumpi malli, ja kaikilla on tasapuolinen mahdollisuus voittaa lippujen osto-oikeudet”, sanoo 2022 Jääkiekon MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen.

Arvonnassa tarjolla monipuolisesti erihintaisia päivälippuja

Lippuarvontaan on tulossa tarjolle erihintaisia päivälippupaketteja eri katsomokategorioista. Arvontaan osallistuva voi valita haluamakseen lippumääräksi 1–6 lippua, eli arvonnan kautta on yhden osallistujan mahdollista ostaa enintään kuusi lippua. Lipunosto-oikeuksien arvonta suoritetaan syyskuun lopulla, jonka jälkeen voittajat voivat lunastaa liput.

Jäljelle jääneet päivälippupaketit Tampereella pelattaviin otteluihin tulevat myyntiin lokakuun loppupuolella.

”Odotamme, että suurin osa Tampereen lipuista menee lippuarvonnan kautta, eli arvontaan kannattaa syyskuussa osallistua. Verkkosivuillemme voi jo nyt käydä jättämässä yhteystietonsa, niin muistutamme, kun otteluohjelma sekä lippujen hinnat ja muut lisätiedot ovat saatavilla ja arvontaan osallistuminen alkaa”, kertoo pääsihteeri Hietanen.

Liput yksittäisiin peleihin tulevat myyntiin helmikuussa 2022. 

Jääkiekon MM-kisat 2022: otteluohjelma

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link