/ ”Ihmiset ovat ilon tarpeessa” – Särkänniemi aukeaa, pysäköinti halvinta Moovylla

”Ihmiset ovat ilon tarpeessa” – Särkänniemi aukeaa, pysäköinti halvinta Moovylla

Tampereen Särkänniemi aukeaa lauantaina 13. kesäkuuta. Korona-ajan myötä Särkänniemessä ovat voimassa erikoisjärjestelyt, joiden mukaan sisään pääsee kerralla 3 000 ihmistä.

”Ihmiset ovat ilon tarpeessa”, Särkänniemen kehitysjohtaja Ville Aarresuo sanoo ja vakuuttaa, että Tampereella on otettu järjestelyissä poikkeusajat huomioon.

”Lähdemme varovaisesti liikkeelle ja pelaamme varman päälle paikanvarausjärjestelmässä, hygieniassa, turvavälien ylläpitämisessä ihmisjoukoissa ja jonotuksessa sekä kaikessa, joka koskee ihmisten turvallisuutta”, Aarresuo kertoo.

Särkänniemen liput ovat tänä kesänä koko päivän lippuja, ja ne kannattaa ostaa etukäteen. Portilla lippuja myydään vain, jos päiväkohtaisesta kiintiöstä on niitä jäljellä. Kaikilla yli 3-vuotiailla asiakkailla tulee olla oma lippu.

Kuten viime vuonnakin, Moovy on Särkänniemen yhteistyökumppani pysäköinnissä. Moovya käyttämällä pysäköinti on nopeaa, helppoa ja halpaa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Kausikorttilaisille Särkänniemi on avoinna jo torstaista 11.6. lähtien. Särkänniemi on kesän ajan päivittäin auki elokuun 30. päivään asti ja siitä eteenpäin 3. lokakuuta asti viikonloppuisin.

Koiramäen eläinpuisto ja Akvaario avautuvat samalla kuin koko Särkänniemi. Ravintola Näsinneula on ollut auki jo kesäkuun alusta. Näsinneulan näkötorni ja Planetaario ovat suljettuina.

Kesän konserteista toteutuu tällä tietoa ainakin Särkänniemi Happy Hours 14. elokuuta, jolloin esiintyvät muun muassa Poets of the Fall, Kalevauva ja Jukka Poika.

Kesän 2020 lipunmyynnistä, tapahtumista ja järjestelyistä voit lukea lisää Särkännimen sivuilta.

 Särkänniemen pysäköinti

 ”Olemme tyytyväisiä Moovyyn ja jatkamme mielellään yhteistyötä sen kanssa. Näin pystymme huolehtimaan pysäköinnistä myös keskustassa edullisesti ja kätevästi”, Aarresuo sanoo.

Moovy-käyttäjille pysäköinti maksaa Särkännimen lähiparkissa 14 euroa päivältä (13,51 € + 0,49 €). Moovyn etuhinta on Särkänniemen lähiparkissa voimassa 3. lokakuuta saakka.

Jos maksat pysäköinnin Särkänniemen lipunmyynneissä, myyntipisteissä tai järjestyksenvalvojille, se maksaa 15 euroa päivältä.

Tampereen keskustan pysäköintihalleista P-Plevnassa, P-Näsinkulmassa ja P-Frenckellissä Moovy-käyttäjät saavat Särkänniemen etuhinnan, jolla pysäköinti maksaa 14 euroa päivältä (13,51 € + 0,49 €). Kaikki Moovy-käyttäjät saavat saman etuhinnan vaikkeivät kävisikään Särkänniemessä. Moovy-etuhinta on voimassa parkkitaloissa 15. elokuuta asti.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Näin Moovy toimii hallissa

Jos et ole jo Moovy-käyttäjä, lataa sovellus puhelimeesi. Rekisteröityminen on helppoa ja kestää vain hetken: siihen tarvitaan puhelinnumero, auton rekisteritunnus ja maksukortin tiedot.

Kun autoilija ajaa sisään parkkihalliin, kamera tunnistaa Moovy-käyttäjän rekisterikilven, puomi nousee ja pysäköinti käynnistyy automaattisesti. Moovy lähettää käyttäjän puhelimeen viestin ”Pysäköinti alkoi kohteessa P-Plevna”.

Huvittelupäivän päätteeksi voit ajaa suoraan ulosajoon käymättä kassan kautta, ja puomi nousee taas ilman eri toimenpiteitä. Pysäköinti päättyy automaattisesti ja Moovy lähettää viestin ”Pysäköinti päättyi kohteessa P-Plevna”.

Näin Moovy toimii Särkänniemessä

Kun on valinnut paikkansa Särkänniemen pysäköintialueella, pysäköinti käynnistetään Moovy-sovelluksella pyyhkäisemällä ”aloita pysäköinti” -painiketta.

Pysäköintimaksu menee heti koko päivän osalta, eli tarkalla pysäköintiajalla ei ole merkitystä.

Lähtiessä kävijä näyttää sovelluksesta ”Pysäköinnit”-kohdasta maksetun pysäköinnin samalle henkilölle, joka tarkistaa myös lipukkeella maksetut pysäköinnit.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.