/ Hiihtäjille ja muille liikkujille tiedoksi: Tampereen Kauppiin lisää parkkipaikkoja

Hiihtäjille ja muille liikkujille tiedoksi: Tampereen Kauppiin lisää parkkipaikkoja

Kaupin puistokorttelissa Tampereella on avautunut pysäköintilaitos, jonka nimeksi tuli Finnpark Kauppi. Upouusi pysäköintihalli avattiin juhlavasti tammikuun 18. päivänä, kuitenkin niin, että koronarajoitteet huomioitiin paikallaolijoiden määrässä. Hiihtokelit ovat parhaimmillaan, joten hiihtäjät ja muut alueen liikuntapalvelujen käyttäjät lienevät tyytyväisiä, kun pysäköintiä on helmikuun loppuun asti tarjolla 50 prosentin alennuksella.

Pysäköinti Kaupin alueella on uuden viisikerroksisen pysäköintilaitoksen myötä helpompaa alueen asukkaiden lisäksi muun muassa hiihtäjille ja muille liikunnan harrastajille sekä Taysissa kävijöille. Alueelle on rakennettu viisi uutta kerrostaloa, ja lähistöllä sijaitsevat Tampereen yliopistollinen sairaala Tays, potilashotelli Norlandia, Tampereen yliopiston Kaupin kampus, Kauppi Sports Center ja Kaupin keilahalli.

Sopimuspysäköintipaikkojen kysyntä on osoittautunut heti vahvaksi, joten alueella on selvästi ollut tarvetta myös pitempiaikaiselle pysäköinnille.

Finnpark Kauppi tuo sähköauton omistajille uusia latauspaikkoja: hallissa on 20 hidasta ja 2 nopeata latauspistettä.

Pysäköinti Finnpark Kaupissa tapahtuu ensisijaisesti Moovy-pysäköintisovelluksella. Pysäköintilaitoksessa on lisäksi kaksi maksupistettä, joissa voi halutessaan maksaa myös pankki- tai luottokortilla.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Finnpark Kauppi sijaitsee osoitteessa Kuntokatu 9, 33520 Tampere. Se on auki läpi vuorokauden 24/7-periaatteella. Viiden kerroksen lisäksi pysäköintilaitoksessa on vielä kattotaso. Pysäköintiruutuja on yhteensä 421 kappaletta. Ajoneuvokorkeuden maksimi on 2,2 metriä.

Avajaistarjous lyhytaikapysäköinnissä, 50 prosenttia hinnasta pois

Lyhytaikainen pysäköinti on Finnpark Kaupissa helmikuun loppuun asti tarjouksessa. Normihinnoista saa 50 prosentin alennuksen.

Normaalit hinnat:

Klo 8-22 2,00 € / h
Klo 22-8 0,50 € / h
Vuorokausi 15,00 €

Avajaistarjous sopimuspysäköinnissä: tammikuu ilmaiseksi, helmikuu -50 %

 Finnpark Kaupin avajaistarjouksena tammikuun sopimuspysäköinnin saa veloituksetta ja helmikuun sopimuspysäköinnin 50 %:n alennuksella.

Yksityishenkilö voi vuokrata sopimuspysäköintipaikan Moovy-sovelluksen Kauppa-osiosta. Sopimuspysäköinti veloitetaan Moovy-sovellukseen liitetyltä maksukortilta.

Yritykset voivat vuokrata sopimuspysäköintipaikat myös Moovy-yritystilistä. Yritystilin kautta vuokrattujen paikkojen maksut laskutetaan yritykseltä.

Sopimuspaikan normihinta on 100 € / kk sis. alv 24 %.

Lue lisää Finnpark Kaupista. 

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.