/ Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköinti Moovy-sovelluksella pysäköit kätevästi sekä P1- ja P2-pysäköintihalleissa että kahdessa Pikaparkissa

Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköinti Moovy-sovelluksella pysäköit kätevästi sekä P1- ja P2-pysäköintihalleissa että kahdessa Pikaparkissa

Kesän matkailukausi on kuumimmillaan. Moovy tarjoaa helpon pysäköinnin sekä Helsinki-Vantaan P1- ja P2-pysäköintihallissa että saatto- ja noutoliikenteelle tarkoitetuissa pikaparkeissa.

Kuva, joka sisältää kohteen Siisteys, henkilö, Matkatavarat ja laukut, vaate

Kuvaus luotu automaattisesti

Finavia avasi 2021 Helsinki-Vantaan lentoasemalle terminaali 2:n uuden laajennusosan. Samalla avautui Helsinki-Vantaan lentoaseman uusi pysäköintihalli. Hallissa on lentoaseman matkustajille tarjolla 1 800 uutta autopaikkaa kahdella alueella, P1 Premium ja P2.

Uudessa pysäköintihallissa on siirrytty lipukkeettomaan pysäköintijärjestelmään; autoilija voi maksaa mobiilisti Moovy-sovelluksella tai halutessaan myös maksupisteellä, jolloin rekisteritunnus toimii tunnisteena.

Matkustajien noutamiseen ja saattamiseen tarkoitetut pikaparkit A ja B sijaitsevat saapuvien matkustajien tasolla terminaali 2:n edustalla.  

”Haluamme tehdä matkalle lähtemisestä mukavaa jo pysäköinnistä alkaen. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat ja nykyaikaiset palvelut, joihin kuuluu esimerkiksi mobiilimaksaminen. Monipuoliset maksuvaihtoehdot sujuvoittavat matkustamista ja tekevät siitä vaivattomampaa”, kertoo Finavian maaliikenteen kehittämisestä vastaava johtaja Jukka Isomäki.

Mikä on Moovy?

Moovy on mobiilisovellus, jota autoilijan on helppo käyttää. Älypuhelimen sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset ja maksukorttitiedot.

Pysäköintitaloon ajettaessa kamera tunnistaa auton rekisterikilven, nostaa puomin automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy. Kun auton ajaa ulos, puomi aukeaa taas ilman eri toimenpiteitä ja pysäköinti päättyy. 

Sovelluksella maksamisen etuna lentokentällä on esimerkiksi se, että lennon viivästyessä ei parkista tarvitse kiirehtiä ulos tietyssä ajassa. Maksu päättyy automaattisesti, kun auto ajetaan ulos.

Lue lisää pysäköinnistä Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Moovy toimii kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Finnpark on suomalainen yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.