/ Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköinti: Moovy-järjestelmä käyttöön, 1 800 uutta autopaikkaa

Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköinti: Moovy-järjestelmä käyttöön, 1 800 uutta autopaikkaa

Helsinki-Vantaan lentoaseman uudessa P1/P2-pysäköintitalossa toimii Moovy-pysäköintipalvelu, joka sisältää Moovy-alustan sekä pysäköinnin kulunvalvonta- ja maksujärjestelmät.

Finavia avasi 1. joulukuuta Helsinki-Vantaan lentoasemalle terminaali 2:n uuden laajennusosan. Samalla avautui Helsinki-Vantaan lentoaseman uusi pysäköintihalli. Lentoaseman matkustajille on uudessa hallissa tarjolla 1 800 uutta autopaikkaa kahdella alueella: P1 Premium ja P2.

Uudessa pysäköintihallissa on siirrytty liputtomaan pysäköintijärjestelmään, jolloin autoilija voi maksaa mobiilisti Moovy-sovelluksella.

Matkustajien noutamiseen tarkoitettu pikaparkki on uuden pysäköintihallin edessä terminaali 2:n edustalla. Myös matkustajien saattopaikka sijaitsee terminaali 2:n uuden pääsisäänkäynnin edessä.

”Toiminnan aloittaminen Finavian kanssa Helsinki-Vantaan lentoasemalla on keskeinen osa Moovyn kohde- ja käyttäjäverkoston laajentamista”, Finnparkin operatiivinen johtaja Tami Koivuniemi sanoo.

”Haluamme tehdä matkalle lähtemisestä mukavaa jo pysäköinnistä alkaen. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat ja nykyaikaiset palvelut, joihin kuuluu esimerkiksi mobiilimaksaminen. Monipuoliset maksuvaihtoehdot sujuvoittavat matkustusta ja tekevät siitä vaivattomampaa”, kertoo Finavian maaliikenteen kehittämisestä vastaava johtaja Jukka Isomäki.

Mikä on Moovy?

Moovy on mobiilisovellus, jota autoilijan on helppo käyttää. Älypuhelimen sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamera tunnistaa auton rekisterikilven, nostaa puomin automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy. Kun auton ajaa ulos, puomi aukeaa taas ilman eri toimenpiteitä ja pysäköinti päättyy. Moovyn myötä asiakkaan ei enää tarvitse tehdä erillisiä maksutoimenpiteitä pysäköinnin yhteydessä.

Korona-aikana Moovy on nopeuden ja helppouden lisäksi terveydelle turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto. Moovy-käyttäjä välttyy koskemasta pysäköintilaitteisiin tai maksuautomaatteihin.

Lue lisää pysäköinnistä Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Moovy toimii kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Finnpark on suomalainen yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Lue lisää Moovyn toiminnasta: www.moovy.fi

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link