/ ”Helppo, helppo, helppo”: Moovyn kyselytutkimus puhuu selvää kieltä

”Helppo, helppo, helppo”: Moovyn kyselytutkimus puhuu selvää kieltä

Moovy-pysäköintisovellus teki käyttäjilleen kyselytutkimuksen palvelun ominaisuuksista viime marraskuussa. Tulokset puhuvat vakuuttavasti sen puolesta, että Moovyn käyttäjät ovat erittäin tyytyväisiä palvelun ominaisuuksiin ja toimivuuteen. Moovyn käytön helppous ja nopeus korostuivat erityisesti.

Vastaajia oli yhteensä 1 439, joista 1 201 oli Moovyn käyttäjiä. Suurin osa vastaajista oli Pirkanmaan alueelta.

Moovyn visio on luoda pysäköinnistä ja liikkumisesta yksi mahdollisimman helppo kokonaisuus, jossa vanhan maailman kuitit, liput ja laput voi unohtaa. Moovy on monipuolisin ja kokonaisvaltaisin sovellus, joka yhdistää kaikki pysäköintimuodot. Moovy toimii, ajoit ja pysäköit sitten kadulla, hallissa, pihalla tai työpaikallasi.

Kyselyn tulokset vahvistavat, että Moovy on onnistunut näissä tavoitteissa.

”Moovy: Helppoa kuin heinänteko – se vain toimii!”

Kyselyyn vastanneita pyydettiin avoimessa tekstikentässä kuvailemaan Moovya kolmella sanalla. Avoimia vastauksia tuli yli tuhat kappaletta. Vastaukset ovat Moovyn kannalta iloista luettavaa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta! 

Ensimmäisen sadan avoimen vastauksen joukossa sana ”helppo” mainitaan 60 kertaa. Seuraavaksi eniten käytetty sana on ”toimiva” (19 mainintaa), sitten ”nopea” (18) ja ”kätevä” (17).

Kolmen sanan ryppäistä löytää esimerkiksi tällaisia vastauksia:

  • Hyvä, helppo, toimiva
  • Kätevä, helppo ja nopea
  • Helpottaa pysäköintiä paljon
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Helppo, helppo, helppo

Huippuarvosanat laidasta laitaan

Vastaajille esitettiin myös joukko väittämiä, joita pyydettiin arvioimaan sen perusteella, kuinka hyvin ne kuvaavat Moovya.

Asiakaspalvelu sai kaikkein korkeimman arvosanan. Moovyn asiakaspalvelussa on sitouduttu nimenomaan henkilökohtaiseen palveluun. Asiakaspalvelun jokainen työntekijä haluaa auttaa autoilijaa arjen haasteissa.

Myös muut ominaisuudet saivat erinomaista palautetta. Esimerkiksi väitteeseen ”Moovy on helppokäyttöinen” 79 % vastasi valitsemalla ”Hyvin” tai ”Todella hyvin”. Väitteessä ”Moovyn hallipysäköinti on toimiva” vastaava prosenttiluku on 77.

Kysely toteutettiin 26.11.-2.12. lähettämällä kyselylinkki Moovyn uutiskirjeen tilaajille ja julkaisemalla linkki kyselyyn Facebookin Tampere-ryhmässä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta! 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.