/ Ahkera pysäköijä suosittelee Moovya sekä kaduille että halleihin

Ahkera pysäköijä suosittelee Moovya sekä kaduille että halleihin

”Toimii sekä kaduilla että halleissa ilman lippuja ja lappuja. Ja helppo käyttää.”

Kuva: Kuvituskuva.

Näin selkeästi tiivistää Petri Hakala, 38, syyt, joiden takia hän käyttää yksinomaan Moovya pysäköintiinsä Tampereen keskustassa. Hakala toimii työkseen Veikkaus oy:n pelikoneiden huoltoedustajana.

Hakala näki aikoinaan Moovyn mainoksen parkkihallissa. Nykyään hän käyttää pysäköintiin vain ja ainoastaan Moovya, sekä kadunvarsilla että pysäköintihalleissa.

Juuri se, että Moovy ainoana pysäköintisovelluksena toimii Tampereella sekä kadulla että halleissa, on syy, miksi Hakala nopeasti päätyi Moovyyn. Halleista P-Hämppi on ylivoimaisesti käytetyin vaihtoehto, ja myös P-Sokos toimii hänen tarpeisiinsa mainiosti.

”Aika tasaisesti tulee käytettyä Moovya kaduilla ja halleissa. Riippuu siitä, kummalla puolella koskea on keikkaa”, Hakala naureskelee.

Kadunvarsipysäköinnissä Hakala on huomannut, että hänen kaltaiselleen runsaasti keskustassa parkkeeraavalle autoilijalle Moovy on halvempi vaihtoehto kuin hänen aiemmin käyttämänsä kilpailijan versio. Sovelluksen toiminnassakaan ei ole valittamista.

”Paikannus toimii, Moovy tunnistaa vyöhykkeet hyvin.”

Kehitystoivekin toki löytyy. Hakala toivoisi Moovyyn yritysmaksun mahdollisuutta, jolloin laskut menisivät suoraan työnantajalle.

”Ehdottomasti suosittelisin Moovya tutuilleni”, on Hakalan loppuarvio Moovysta.

Kolme syytä käyttää Moovya katupysäköinnissä

Moovyn myötä voi unohtaa vanhat liput, laput ja kuitit ja siirtyä sujuvasti uuden ajan autoilijaksi. Moovy mahdollistaa saumattoman ja mahdollisimman helpon liikkumisen ja pysäköinnin erilaisissa kohteissa, pysäköit sitten kadulle, halliin tai mihin tahansa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta!

Moovyn käyttäminen kadunvarteen pysäköidessä on helppoa ja joustavaa.

Tässä on kolme syytä, joiden takia jokaisen autoilijan kannattaa käyttää Moovya kadunvarsipysäköinnissä.

Halpa hinta

Moovy on useimmiten se edullisin vaihtoehto käytettävissä olevista mobiilipalveluista. Moovyn käyttäjillä ei ole pysäköintimaksuun sidottua maksuprosenttia vaan kiinteä veloitus per pysäköintitapahtuma: 0,49 €. Mitä suuremmaksi itse pysäköintisumma kasvaa, sitä korkeampi on muiden parkkipalveluiden perimä prosenttipohjainen maksu.

Kuukaudessa Moovyn hintakatto on 4,95 € / maksukortti.

Samalla helpolla palvelulla sekä pysäköintihalliin että kadunvarteen

Kun sinulla on käytössäsi Moovy, pysäköit yhdellä palvelulla yhtä hyvin halliin (kun ajat sisään, puomi nousee automaattisesti rekisterinumeron tunnistuksen perusteella – kun ajat ulos, puomi nousee taas ilman eri toimenpiteitä), kadunvarteen, ulkopysäköintialueelle, työpaikan parkkipaikalle, mihin tahansa.

Säästä luontoa – ihan oikeasti!

Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että jopa 20-30 prosenttia keskusta-ajamisesta Euroopan kaupungeissa on pysäköintipaikan etsimistä. Moovyn karttasovelluksesta näet, mistä löytyy pysäköintihalleja tai kadunvarsien pysäköintialueita. Kunkin pysäköintikohteen kohdalla kartta näyttää sinulle, mitä eripituinen pysäköinti siellä maksaa eri kellonaikoina. Näin Moovyn käyttäminen aivan oikeasti on ”vihreämpää pysäköintiä”.

Miten Moovy toimii kadunvarsipysäköinnissä

Kun pysäköit kadun varrella tai muilla ulkopysäköintialueilla, homma toimii näin.

Moovyn saa käyttöönsä lataamalla matkapuhelimeensa Moovy-sovelluksen. Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta. Sovellukseen täytyy rekisteröityä, mihin tarvitsee vain puhelinnumeron. Sovelluksen sisällä annat rekisterinumerosi ja haluamasi maksukortin.

Kun Moovy on käytössäsi, pysäköit haluamallesi paikalle. Moovy tunnistaa GPS-paikannuksella, mihin pysäköintimaksualueeseen paikka kuuluu. Käyttäjän tulee tarkistaa sijaintinsa ja mahdollisesti siirtää osoitin oikeaan paikkaan.

Käynnistät pysäköinnin kännykän näyttöä pyyhkäisemällä. Sovellus tarjoaa oletusaikaa aiempien pysäköintien perusteella, tai voit määritellä sen itse. Aikaa voit vapaasti pidentää tai lyhentää pysäköinnin aikana.

Jos haluat, voit myös pyyhkäistä pysäköinnin alkamaan, lähteä asioimaan ja pysäyttää pysäköinnin täsmälleen silloin, kun lähdet taas liikkeelle.

Näin toimii moderni ajasta ja paikasta riippumaton digitaalinen pysäköintipalvelu.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.