/ 14 syytä ladata Moovy

14 syytä ladata Moovy

Pysäköinnin ei pidä olla hampaiden kiristelyä eikä aiheuttaa Sibelius-ryppyjen syvenemistä. Se voi myös olla helppoa ja vaivatonta. Kokosimme hieman kieli poskessa, mutta kuitenkin vahvasti faktaan pohjautuen 14 syytä ladata Moovy.

 1. Sovelluksen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Lataat sovelluksen puhelimeesi. Palveluun kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen syötetään lisäksi auton rekisteritunnus sekä maksukortti, jolta pysäköinnit veloitetaan jälkikäteen kerran kuukaudessa.
 2. Sovelluksen käyttö on mutkatonta. Sinun ei tarvitse ostaa kirjekurssia eikä perehtyä monimutkaisiin manuaaleihin.
 3. Kadunvarsipysäköinnin lisäksi Moovy toimii myös parkkihalleissa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla siis.
 4. Rekisterikilven tunnistuksen ansiosta parkkihallin puomit avautuvat mennen tullen. Ei tarvetta ohjata autoa käden mitan päähän lippuautomaatista, aprikoida mitä nappia tässä masiinassa painetaan tai kurvata ruutuun lippu suussa.
 5. Pysäköidessäsi hallissa sinun ei tarvitse vaalia parkkilippua kuin kruunun jalokiveä. Riittää, kun sinulla on puhelin matkassa eikä sekään ole niin välttämätöntä.
 6. Parkkihalleissa ei myöskään tarvitse paikallistaa maksuautomaatteja eikä tuhlata aikaa jonottamalla omaa vuoroa.
 7. Voit käyttää Moovya pysäköintihallissa, vaikka puhelimesi olisi jäänyt kotiin, töihin tai paikkaan x. Ei homma kosahda myöskään siihen, että puhelin kosahtaa.
 8. Sinulla on lupa olla tuuliviiri ja muuttaa suunnitelmiasi. Jos pysäköintitarve venyy ennakoitua pidemmäksi, Moovy-sovelluksen kautta voit lisätä parkkiaikaa niin monta kertaa kuin tarve vaatii tai laittaa vain pysäköinnin päälle ja lopettaa, kun palaat takaisin autolle. Sinä päätät.
 9. Voit lopettaa pysäköinnin milloin haluat, vaikka parin minuutin päästä pysäköinnin aloittamisesta. Sinä olet kuskin paikalla.
 10. Säästät selvää rahaa. Kolikoilla tai kortilla maksaessa tulee usein laitettua aikaa yläkanttiin välttyäkseen tuulilasitervehdykseltä. Säästöä kertyy, kun maksat prikulleen vain siitä ajasta, kun auto on parkissa.
 11. Säästät aikaa, kun ei ole mitään tarvetta paikallistaa parkkiautomaattia, jonotella, syöttää maksukorttia tai kolikoita ja kiikuttaa parkkilappua takaisin autoon. Askelmittari ei ehkä kiitä, mutta hermosi kiittävät sitäkin enemmän.
 12. Sinun ei tarvitse enää stressata niin paljon mahdollista myöhästymistä, kun esimerkiksi rikkinäisellä parkkimittarilla ei ole mitään relevanssia sinun pysäköintitapahtumissasi.
 13. Vaikka sinulla olisi käytössäsi useampi ajoneuvo, niin Moovyssa homma hoituu ihan yhtä vaivattomasti kuin yhden ajoneuvon kanssa.
 14. Moovysta näet kulloisenkin pysäköintialueen hintatiedot ja pysäköintimaksua edellyttävät ajat. Erilaiset iloiset ja vähemmän iloiset yllätykset voi jättää muille elämän osa-alueille.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi huoli vähemmän! 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.