/ Liiga-kausi alkaa, kiekkokuume jyllää – Moovyn Lätkäparkki tarjoaa Tampereella halpaa pysäköintiä

Liiga-kausi alkaa, kiekkokuume jyllää – Moovyn Lätkäparkki tarjoaa Tampereella halpaa pysäköintiä

Jääkiekon kotimainen Liiga pyörähtää käyntiin syyskuun 13. päivänä. Kiekkokuume tuskin voisi olla korkeammalla kuin se nyt Suomessa on: Suomen Leijonat voittivat helmikuussa olympiakultaa, toukokuussa maailmanmestaruuden koti-MM-kisoissa Tampereella, ja elokuussa Nuoret Leijonat täydensivät mitalisaalista MM-hopeamitaleilla. Kaiken huipuksi MM-kisoja pelataan taas keväällä kauden päätteeksi Tampereella.

Lätkäparkki on Moovyn tuote sekä Ilves- että Tappara-faneille

Tampereella on aivan erityinen syy hehkuttaa alkavaa kiekkokautta. Viime kaudella vihittiin kaupungin keskustassa käyttöön huippumoderni ja kaikkien kehuma uusi Nokia Arena, Tappara vei keväällä Suomen mestaruuden ja Ilves täydensi menestystä pronssimitalilla.

Jääkiekon kotimainen Liiga alkaa tiistaina syyskuun 13. päivä klo 18.30 ottelulla Tappara-TPS. Ilves pelaa ensimmäisen kotiottelunsa keskiviikkona 14.9. alkaen klo 18.30 Ässiä vastaan.

Lätkäparkki: edullista pysäköintiä Tampereen kiekko-otteluihin

Kotimaisen Moovy-pysäköintisovelluksen Kauppa-osiosta voi ostaa kummallekin joukkueelle oman Lätkäparkki-pysäköintituotteensa.

Lätkäparkki-tuote oikeuttaa pysäköimään kaudella 2022-2023 Ilveksen ja Tapparan pelipäivinä edullisemmalla kahden euron tuntihinnalla. Lätkäparkki-tuote ei sisällä mitään kiinteää hintaa, vaan autoilija maksaa vain, kun pysäköi.

Edullisempi pysäköintihinta on voimassa Ilveksen ja Tapparan pelipäivinä yhteensä neljä tuntia alkaen tunti ennen pelin alkua.

Tuote oikeuttaa pysäköimään P-Asemalla, P-Hämpissä, P-Tampere-talossa ja P-Tullintorilla.

Lisäksi Moovy-sovelluksen Kaupasta on ostettavissa Technopolis Yliopistonrinteen oma Lätkäparkki-tuote, joka käy kummankin joukkueen pelipäivinä. Technopolis Yliopistonrinteen Lätkäparkki -tuote oikeuttaa pysäköimään etuhintaan vain Technopolis Yliopistonrinteen parkkihallissa (P2).

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

Pysäköinti Nokia Arenalla: joka ilmansuunnasta löytyy vaihtoehto

Kun Ilveksen ja Tapparan kotipelit siirtyivät tutusta Hakametsän hallista aivan kaupungin ytimessä sijaitsevaan Nokia Arenaan, pysäköinti mietitytti paikallisia kiekkofaneja.

”Pysäköinti on ollut jouhevaa, homma on toiminut todella hyvin”, Ilveksen myyntipäällikkö Markus Kulmanen kertoo viime kauden kokemuksista. ”Ei ole ollut mitään tukoksia eikä pullonkauloja, koska pysäköinti jakautuu tasaisesti eri paikkoihin.”

Myös Tapparan katsojat ovat olleet tyytyväisiä parkkeeraamiseen.

”Meille on tärkeätä, että hyvä ja positiivinen kokemus ottelutapahtumasta alkaa jo parkkipaikalta” Tapparan myyntipäällikkö Jukka Lauttalammi kuvailee.

”Etukäteen monet kuvittelevat liikenteen ja pysäköinnin sujuvuuden olevan ydinkeskustan uudessa hallissa suurikin ongelma otteluiden jälkeen, mutta tosi asiassa kaikissa parkkihalleissa on ollut tilaa”, Lauttalammi sanoo.

”Kun ihmisiä tulee joka ilmansuunnasta, aina on jokin parkkihalli odottamassa, eivätkä kaikki ajaudu yhteen samaan ja paikkaan.”

Saapumisohje Nokia Arenalle

Tampere: Suomen kiekkopääkaupunki

Ilveksen Markus Kulmanen pitää alkavan Liiga-kauden näkymiä poikkeuksellisen hyvinä sekä Ilveksen että koko sarjan näkökulmasta.

”Meillä jäi sopivasti nälkää viime kaudesta, väki löysi heti tiensä uuteen areenaan, ja meillä on erinomainen joukkue kasassa”, Kulmanen luettelee.

”Kaksi huippuseuraa Tampereella ruokkivat toisiaan, Liigaan on tullut paljon uusia tasokkaita pelaajia, ja kun otolliseen maaperään lisätään vielä toisen kerran peräkkäin tulevat koti-MM-kisat, kaupungissa tullaan taatusti näkemään viihdyttäviä kiekkoelämyksiä.”

Hallitsevalla Suomen mestarilla Tapparalla tulevan kauden tavoite on tietenkin selvä.

”Tampere on jääkiekkoilun pääkaupunki: meillä on Euroopan uudenaikaisin areena, ja teemme koko ajan töitä ottelutapahtuman kehittämiseksi”, Tapparan Jukka Lauttalammi hehkuttaa.

”Olemme tehneet yhdeksän vuotta pitkäjänteistä työtä suomalaisen jääkiekon huipulla kilpaurheilullisen menestyksen eteen, ja nyt vielä saimme kaiken huipuksi tuollaisen areenan kotipaikaksi.”

Katso tästä Liigan koko otteluohjelma.

Ilveksen sivuille

Tapparan sivuille

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link