MOOVYLLA MESSUILLE – KÄTEVÄMMIN JA EDULLISEMMIN

Tampereen Messut Oy käyttää Moovy-palvelua kaikilla itse järjestämillään messuilla. Moovyn avulla säästyy iso osa pysäköintilipukkeiden myyntiin ja hallinnointiin liittyvää työtä. Asiakaskokemus on lisäksi sujuvampi, kun ei erikseen tarvitse lähteä metsästämään parkkilippua.

/ Asiakascaset / Tampereen Messut

MOOVYLLA MESSUILLE – KÄTEVÄMMIN JA EDULLISEMMIN

Tampereen Messut Oy käyttää Moovy-palvelua kaikilla itse järjestämillään messuilla. Messualueen pysäköintipaikat sijaitsevat ulkona ja perinteisesti messupysäköinti on maksettu käteisellä tai kortilla. Lipuke on ostettu kassoilta ennen poistumista ja liikenteenvalvoja on tarkastanut sen pysäköintialueelta ulos ajettaessa.

Nyt homman voi hoitaa myös älypuhelimella. Moovy ei vaadi jonottamista ja lipun hakemista sisältä. Sovellus tunnistaa puhelimen GPS-paikannuksen avulla, että auto on pysäköitynä messualueella. Moovylla asiointi on myös edullisempaa: 7 €/päivä (6,51 € + palvelumaksu 0,49 €). Kun Moovyn ottaa messukäyttöön, se toimii muissakin Moovy-kohteissa. Kätevää!

”Innostuimme Moovy-yhteistyöstä, koska mobiilimaksaminen ja sovellusten käyttö ovat nykyään arkipäivää. Ensimmäisellä kerralla huomasi, että Moovy on jo jokapäiväisessä käytössä monilla tamperelaisilla. He olivat tyytyväisiä, että palvelua voi käyttää messuillakin.” kertoo Tampereen Messujen tietohallintopäällikkö Mikko Savolainen.

Tampereen messut numeroina

  • 50 vuotta tapahtumia
  • 3500 näytteilleasettajaa vuodessa
  • 150 000 kävijää vuodessa
  • 2869 omaa parkkiruutua + YIT:n tontilla 700 paikkaa

JAA:

fb-icon fb-icon fb-icon fb-icon

Innostuimme Moovy-yhteistyöstä, koska mobiilimaksaminen ja sovellusten käyttö ovat nykyään arkipäivää. Ensimmäisellä kerralla huomasi, että Moovy on jo jokapäiväisessä käytössä monilla tamperelaisilla. He olivat tyytyväisiä, että palvelua voi käyttää messuillakin.

Mikko Savolainen

Tietohallintopäällikkö, Tampereen Messut Oy

Moovylla messuille

Tampereen Messujen pysäköinnin maksaminen hoituu näppärästi Moovylla.

Lue lisää Moovy.fi