Nopeat Moovyt on näyttäviä!

Ota seuraava Moovy urallasi ja tule kanssamme kehittämään kaupunkilaisten arkea helpottavia liikkumisen palveluita.

Merkitys

Moovy sujuvoittaa liikkumista ihmisten arjessa. Pysäköintipaikan löytäminen voi olla yksi arjen kriittisistä hetkistä. Moovy kehittää kaupunkikeskustojen liikkumista datan ja teknologioiden avulla, ympäristöä unohtamatta.

Moovy-meininki

Moovylla on kaasu pohjassa! Tiimi kehittää päämäärätietoisesti alustakokonaisuutta, jota innovoidaan yhteistyössä tiimin ja kumppaneiden kanssa. Pienessä porukassa asiat hoituvat sujuvasti ilman turhaa hierarkiaa.

Muuta mukavaa

Kasvu edellyttää timanttista osaamista ja meillä sen kehittäminen on mahdollista. Työhyvinvointi on meille oikeasti tärkeää. Tarjoamme kattavat edut ja luomme yhteisöllisyyttä monin eri tavoin.

Moovyn matkaan?

Ota seuraava Moovy urallasi! Lähde Moovyn matkaan, pääset luomaan kehittyviä liikkumisen palveluita, jotka helpottavat kaupunkilaisten arkea. Tarvitsemme joukkoomme lisää innostuneita, uteliaita ja oppimishaluisia osaajia.

Merkityksellisiä Moovyja

Moovy kehittää kaupunkikeskustoja kunnianhimoisesti datan ja teknologioiden avulla. Se on dynaaminen ja skaalautuva alusta, jossa pysäköintitila mukautuu ihmisten ja yritysten tarpeiden mukaan. Moovya voi siis kutsua älykaupungin oppaaksi, joka kertoo sujuvimmat reitit määränpäähän. Lähde Moovyn matkaan, pääset luomaan kehittyviä liikkumisen palveluita, jotka helpottavat kaupunkilaisten arkea.

Moovy-meininki

Merkityksellisyys, Omistautuminen, Onnistuminen, Visionäärisyys ja Yhteistyö.

Moovy-tiimi kehittää päämäärätietoisesti alustakokonaisuutta, jota innovoidaan yhteistyössä tiimin ja kumppaneiden kanssa. Meillä on mahtava porukka ja töitä tehdään hyvällä fiiliksellä. Tarvitsemme tiimiin lisää innostuneita, uteliaita ja oppimishaluisia osaajia, jotka haluavat tarttua mielenkiintoisiin haasteisiin.

Moovylla on kova kasvuvaihe käynnissä ja menemme kohti älyliikkumista. Teemme uusia palveluita ja pilotointeja yhdessä Euroopan johtavista Smart City -kaupungeista, Tampereella. Tuo oma panoksesi ja persoonasi Moovyn kasvutarinaan.

Muuta mukavaa

Työntekijöiden hyvinvointi on meille oikeasti tärkeää. Emme kysele vain kyselyiden vuoksi, vaan teemme todellisia kehittämistoimenpiteitä työhyvinvoinnin eteen. Lisäksi varmistamme, että työn laadukas tekeminen ei jää välineistä kiinni.

Kunnianhimoisten tavoitteiden ja kasvun saavuttaminen edellyttää tiimin timanttista osaamista. Meillä jokaisella on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan. Kartoitamme ja asetamme yhdessä tavoitteita osaamiselle säännöllisesti.

Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Tampereen keskustassa ja Helsingin Pasilassa, joissa on mahtavat puitteet hyödyntää työnantajan tarjoamaa lounasetua. Liikunta- ja kulttuuriedun lisäksi tarjoamme vakuutuskassan palvelut, vapaa-ajan ryhmätapaturmavakuutuksen sekä mahdollisuuden hyödyntää palkkiorahastoa. Työsuhdepolkupyöräedun myötä pyöräilystä on tullut todellinen hitti yrityksessämme!

Olemme osa Finnpark-konsernia, joka on vakaa ja vastuullinen toimija. Tutustu konserniin tarkemmin täältä.

Jätä avoin hakemus

Mette & Katja

Henkilöstövastaavat

tyohakemus@finnpark.fi

Voit jättää myös yhteydenottopyynnön