/ Uudessa kauppakeskus Triplassa yli 60 ravintolaa – näissä riittää kokeiltavaa

Uudessa kauppakeskus Triplassa yli 60 ravintolaa – näissä riittää kokeiltavaa

Helsingin Pasilassa avautuu 17. lokakuuta uusi kauppakeskus Mall of Tripla. Triplan virallinen pysäköintisovellus on Moovy, jonka avulla pysäköinti Triplassa on mahdollisimman helppoa.

Nykyisessä elämyshakuisessa kulttuurissa pysyväisilmiö näyttää olevan, että ihmiset satsaavat hyvään ruokaan. Triplan massiivisessa kauppakeskuksessa tämä tarkoittaa sitä, että ihmisille on tarjolla useita kymmeniä tyyliltään hyvin vaihtelevia ravintoloita.

Muistathan, että jos saavut Triplaparkkiin autolla, Moovy-pysäköintisovellus kannattaa ladata puhelimeen jo etukäteen. Triplaan saapuessasi tunnistat Triplaparkin etäopasteista P-Tripla-nimellä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Triplassa on yli 60 ravintolaa ja 8 000 asiakaspaikkaa!

Mall of Tripla -kauppakeskuksessa on viisi eri tasoa, joissa kaikissa on oma teemansa. Yhteensä tarjolla on peräti reilut 60 ravintolaa. Ne on tarkoitettu erityyppisille ihmisille, eri tilanteisiin ja eri tarpeisiin.

Tämän huomaa hyvin nopeasti Triplan ravintolalistausta katsoessa. Uudesta kauppakeskuksesta löytyy yhtä hyvin salaatteja (Salad House, Pupu) kuin alati trendikästä pizzaakin (maailmanlaajuisesta Pizza Hut -ketjusta roomalaistyyliseen Pizzariumin palapizzaan ja Capperin napolilaiseen vaihtoehtoon). Aasialaista keittiötä on tarjolla useamman ravintolan ja maan voimin, kahviloissa on erityisen runsas valikoima, ja Picnicin ja Subwayn kaltaisista tuttujen ketjujen vieressä listalta pistää silmään esimerkiksi Helsingin keskustasta jo vuosien ajan tuttu Patisserie Teemu & Markus.

Pikaruokaa löytyy Hesburgerista Tortilla Houseen ja Fafa’sista Friends & Brgrsiin, ja erikoisolutbaareja on useita. FAME – Finnish Music Hall of Fame -musiikkimuseon yhteydessä avataan Ravintola Fame, joka lupaa nettisivuillaan tarjota asiakkailleen suomalaisia ”raaka-aineita sekä makuja, jotka voivat olla unohdettuja tai eivät löydy perinteisesti ravintoloiden ruokalistoilta”.

Ykköskerroksen Food Market -tasolla ovat suuret, suomalaisille tutut ruokakaupat. Kerroksesta löytyy lisäksi Market Zoo -kauppahalli, jossa voi ostaa pien- ja luomutuottajien tuotantoa, myös paikan päällä nautittavaksi.

Toinen kerros on vaaleasävyinen Nordic Avenue, jossa tarjotaan töihin ja arjen askareisiin sopivaa skandinaavista käyttömuotia. Myös täällä shoppaajille on erikseen tarjolla ravintola-alue.

Kolmoskerroksen teema on Downtown, mikä tarkoittaa samanlaisia kauppoja ja kansainvälisiä brandeja kuin mitä ihmiset ovat tottuneet näkemään suurkaupunkien ydinkeskustoissa. Suomessa uusia brandeja on Triplassa tarjolla reilun tusinan verran.

Neljännen kerroksen Little Manhattan on liikennevirtojen keskus, ja viidennen kerroksen Soul Streets tarjoaa palveluja elokuvateatterikompleksista seurakuntakeskukseen.

Triplan pysäköintilaitoksessa on yhteensä viisi kerrosta. Autoille on 2 300 paikkaa, sähköauton latauspaikkoja on lähes 300. Pyörille on varattu 3 400 paikkaa.

Mikä on Moovy ja miten se toimii?

Moovy on digitaalinen pysäköintipalvelu, jonka myötä autoilija voi unohtaa vanhat liput ja laput ja olla urbaanin liikkumisen edelläkävijä. Moovy-sovelluksen ladanneet autoilijat voivat ajaa sisään ja ulos pysäköintihalleissa ja puomit nousevat rekisterikilven tunnistuksen perusteella automaattisesti. Pysäköintitapahtumat veloitetaan jälkikäteen sovellukseen lisätyltä maksukortilta.

Moovy on käytössä useissa Suomen kaupungeissa sekä halli- että katupysäköinnissä. Helsingissä Moovy on jo käytössä P-Töölö-hallissa, P-Autotalossa Kampissa ja useassa Pasilan pysäköintihallissa. Helsingin kadunvarsipysäköintiin Moovyn suunnitellaan tulevan vuoden 2020 aikana.

Moovy-palvelua on helppo käyttää. Palveluun kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Turhia lipukkeita ei enää tarvita, mikä vähentää pysäköinnin ympäristökuormaa.

Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tripla laittaa Pasilan uusiksi

 Tripla, Helsingin tuleva toinen keskusta, on kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu liiketilojen määrällä mitattuna Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, pysäköintilaitos, uusi Pasilan asema, joukkoliikenneterminaali, asuntoja, toimistoja ja hotelli. Triplan kauppakeskus Mall of Tripla, uusi asema ja pysäköintilaitos avataan lokakuun 17. päivä.

Triplaan pääsee auton lisäksi junalla, bussilla, raitiovaunulla, pyörällä ja kävellen.

Lähes 30 prosenttia kaikista suomalaisista asuu korkeintaan 30 minuutin ajomatkan päässä Mall of Triplasta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.