/ Turvallista kaupankäyntiä ja pysäköintiä Mall of Triplassa – auton kanssa asioinnissa on etunsa

Turvallista kaupankäyntiä ja pysäköintiä Mall of Triplassa – auton kanssa asioinnissa on etunsa

Koronarajoitteiden aikana kaupassa käynti herättää kiihkeitä mielipiteitä turvaväleistä ja käyttäytymissäännöistä. Useimpien mielestä ihmiset eivät noudata ohjeita tarpeeksi huolellisesti. Toisia ärsyttää liika nipottaminen.

Vaihtoehtoisesti ruoat saa verkkokaupasta tilattua suoraan kotiinsa. Jos kuitenkin on hankalaa olla kotona juuri tiettynä kellonaikana tai jos haluat muuten vain hoitaa ostokset autolla vaikka työpaikalta kotiin palatessa, muista kätevien noutopisteiden käyttö.

Joukkoliikenne on ympäristöystävällistä, mutta oman auton käyttäminen on juuri nyt yksi tapa välttää ihmisjoukoissa liikkumista. Ja kauppakeskuksessa voi toki käydä ostoksilla normaalisti liikkeissä käymällä, kun vain muistaa turvavälit ja käyttää tervettä järkeä.

Juuri nyt esimerkiksi Helsingin Pasilan Mall of Triplan pysäköintilaitoksessa Triplaparkissa on runsaasti tilaa, joten ihmistungosta ei tarvitse pelätä.

Lue myös: Näin ajat Triplaparkkiin sisään

Ostosten noutoa ilman turhia tartuntariskejä – ja helposti

Varsinkin COVID-19-riskiryhmille kotiinkuljetus tai noutopisteen käyttö ovat erityisen toimiva vaihtoehto.

Esimerkistä käy Mall of Tripla, jossa toimivat Prisman ja K-Supermarketinnoutopisteet. Ne sijaitsevat P1-pysäköintitasolla ja ovat auki 24 tuntia vuorokaudessa. Triplan pysäköintihalli on uusi, siisti ja todella tilava.

Ruoat tilataan verkkokaupasta, joihin pääsee edellisistä linkeistä, ja vaihtoehdoksi valitaan joko kotiinkuljetus tai noutopisteen käyttö. Noudata kunkin kaupan verkkokaupassaan antamia ohjeita.

Samassa yhteydessä Mall of Triplan noutopisteiden kanssa voi palauttaa myös tyhjät pullot ja tölkit. Ekopisteessä P3-tasolla voi kierrättää lasia, metallia, paperia, kartonkia ja muovipakkauksia.

Pysäköinti helposti ja nopeasti Moovyn avulla

Sisään ajaminen ja pysäköinti sujuu täydellisen sujuvasti Triplassa käytössä olevalla Moovy-pysäköintisovelluksella.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Kun käytät Moovya, puomit avautuvat automaattisesti. Sovelluksesta voit seurata pysäköintisi kestoa ollessasi asioimassa kauppakeskuksessa. Pois lähtiessä ei tarvitse käyttää maksupistettä joten pysäköinti on turvallista ja hygieenistä.

Mobiilisovellusta käyttämällä välttyy kokonaan laitteiden kosketustilanteilta pysäköinnin yhteydessä.

Miten Moovy ladataan ja miten se toimii? Lue tästä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Lue myös:

12 vinkkiä auton sisätilojen puhdistamiseen korona-aikoina

 

 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.