/ Tulossa Helsinkiin? Tee kesäreissu Pasilan Mall of Triplaan!

Tulossa Helsinkiin? Tee kesäreissu Pasilan Mall of Triplaan!

Suomi on virallisesti kesälomalla. Päivän puheenaihe on kotimaanmatkailu, kun monet ulkomaan kohteet ovat vielä epävarmoja kohteita matkailijoille.

Helsingissä matkailevien – olivat he sitten paikallisia tai muualta Suomesta saapuvia – kannattaa muistaa uusi monipuolinen kohde, jossa riittää tekemistä vaikka koko viikonlopuksi: Pasilan Mall of Tripla.

Mall of Triplassa voi yöpyä (uusi Sokos Hotelli Tripla) ja viettää lomaansa muun muassa shoppailemalla, ravintoloissa, sisäsurffaamalla tai muuten vain ihmisvilinästä nauttimalla. Oli säätila ulkona helteinen tai viileä, Triplasta löytyy muun muassa huikea määrä sekä sisä- että ulkoterassilla varustettuja ravintoloita.

Näin ajat Mall of Triplaan

Mall of Tripla on pohjoisesta päin junalla tuleville mahdollisimman helppo matkakohde, sillä kauppakeskus sijaitsee Pasilan aseman kanssa samassa kokonaisuudessa. Pohjoisesta autolla ajavat suuntaavat kohti Veturitietä, saapuivat he sitten Tuusulan- tai Hämeenlinnanväylältä, Vihdintieltä tai Turunväylältä.

Idän suunnasta mukaan lukien Lahdenväylältä ajavat päätyvät suoraan Triplaan Itäväylää pitkin.

Lue täältä kaikkia ilmansuuntia koskevat ajo-ohjeet: ”Näin ajat Triplaparkkiin sisään ja Triplaparkista ulos”.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tuhannen asiakaspaikan terasseilla viihtyy säätilasta riippumatta

Triplassa on kaikkiaan 15 ulkoterassia, joilla on yhteensä noin tuhat asiakaspaikkaa. Etelään suuntaavia terasseja on 12:lla eri ravintolalla, yhteensä noin 1 200 neliömetrin edestä.

Mall of Triplasta löytyy myös Suomen suurin sisäterassi. 700 neliömetrin suuruinen terassi sijaitsee neljännen kerroksen Kulttuuriaukiolla. Lisäksi Mall of Triplassa on myös lukuisia muita sisäterasseja.

Kesäistä lämpöä voi hakea kauppakeskuksen ulkopuolella vallitsevasta säätilasta piittaamatta surfaamalla 26 lämpöasteessa Surf Housessa tai fiilistelemällä suomalaisen musiikin tähtihetkillä Musiikkimuseo Famessa. Elokuvateatteri Cinamon Tripla aloittaa toimintansa 31.7.

Kahvilat ja ravintolat

Mall of Triplassa riittää vaihtoehtoja ruokailuun ja juomiseen, sillä tarjolla on lähes 70 kahvilaa ja ravintolaa, napolilaisista pizzoista sushiin, aamiaisesta illalliseen, oluesta ja viskistä viiniin ja cocktaileihin. Lue tästä, miten Mall of Triplan omilla sivuilla kuvaillaan ravintolamaailman tarjonnasta poimittuja kesäisiä vaihtoehtoja.

Triplaparkissa pysäköinti hoituu Moovylla

Triplaparkissa autoilijat hoitavat pysäköinnin kätevästi ja nopeasti Moovy-pysäköintisovelluksella. Moovyn avulla pysäköintihalliin sisään ja sieltä ulos ajaminen sujuu ilman ylimääräisiä toimenpiteitä: puomit avautuvat automaattisesti, eikä maksuautomaateilla tarvitse jonottaa, vaan pysäköintitapahtuma ja sen maksaminen hoituvat matkapuhelimessa.

Sovellus kannattaa ladata etukäteen ennen Triplaan ajamista. Lue täältä lisää siitä, miten Moovy toimii.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

 

 

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.