/ Tripla tulee lokakuun 17. päivä – muista ladata pysäköintisovellus Moovy etukäteen

Tripla tulee lokakuun 17. päivä – muista ladata pysäköintisovellus Moovy etukäteen

Helsingin Pasilassa avautui 17. lokakuuta uusi kauppakeskus Mall of Tripla. Triplan virallinen pysäköintisovellus on Moovy, jonka avulla pysäköinti Triplassa on mahdollisimman helppoa.

Autoilijan kannattaa ladata Moovy puhelimeen jo ennen paikalle tuloa, jotta parkkeeraus Helsingin uudessa urbaanissa keskuksessa on alusta asti juuri niin sujuvaa ja vaivatonta kuin pysäköinti voi parhaimmillaan olla.

Triplan muodostama kokonaisuus sisältää kauppakeskuksen lisäksi toimistoja, hotellin, asuntoja ja liikenteen massiivisen keskuspisteen. Jos paikalle saapuu autolla, tarjolla on pysäköintilaitos Triplaparkki eli P-Tripla, jossa on 2 300 parkkipaikkaa. Sähköauton latauspaikkoja on lähes 300. Polkupyörille on varattu 3 400 paikkaa. Tarkemmat ohjeet Triplan pysäköintihalliin saapumiselle löydät täältä. Hallin tunnistaa etäopasteista P-Tripla-nimellä.

Autojen pysäköinnissä ensisijainen maksujärjestelmä on Moovy-sovellus, jonka voi ladata puhelimeensa. Sovellus avaa Triplaparkin puomit rekisterinumeron tunnistuksen perusteella ja laskuttaa automaattisesti maksukortilta ilman, että kävijä joutuu jonottamaan perinteisillä maksuautomaateilla. Pysäköinnin kestoa voi seurata mobiilisovelluksestaan. Lue lisää Triplaparkista.

Triplaan pääsee auton lisäksi junalla, bussilla, raitiovaunulla, pyörällä ja kävellen.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tripla laittaa Pasilan uusiksi

Tripla, Helsingin tuleva toinen keskusta, on kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu liiketilojen määrällä mitattuna Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, pysäköintilaitos, uusi Pasilan asema, joukkoliikenneterminaali, asuntoja, toimistoja ja hotelli.

Kymmenen eduskuntatalon kokoisen Triplan pinta-ala on 85 000 neliömetriä. Toimistotiloja on 50 000 neliömetriä. Asuntoja on yli 400. Mall of Triplassa on viisi eri tasoa, joissa kaikissa on oma teemansa. Yhteensä Triplassa on yli 60 kahvilaa ja ravintolaa, jotka on tarkoitettu hyvin erityyppisille ihmisille.

Mikä on Moovy ja miten se toimii?

Moovy on digitaalinen pysäköintipalvelu, jonka myötä autoilija voi unohtaa vanhat liput ja laput ja olla urbaanin liikkumisen edelläkävijä. Moovy-sovelluksen ladanneet autoilijat voivat ajaa sisään ja ulos pysäköintihalleissa ja puomit nousevat rekisterikilven tunnistuksen perusteella automaattisesti. Pysäköintitapahtumat veloitetaan jälkikäteen sovellukseen lisätyltä maksukortilta.

Moovy on käytössä useissa Suomen kaupungeissa sekä halli- että katupysäköinnissä. Helsingissä Moovy on jo käytössä P-Töölössä, P-Autotalossa Kampissa ja useassa Pasilan pysäköintihallissa. Helsingin kadunvarsipysäköintiin Moovyn suunnitellaan tulevan vuoden 2020 aikana.

Moovy-palvelua on helppo käyttää. Palveluun kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla. Sovellukseen lisätään vielä auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Ajettaessa pysäköintitaloon kamerajärjestelmä tunnistaa auton rekisterikilven, puomi nousee automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy.

Lipukkeita ei enää tarvita, mikä vähentää pysäköinnin ympäristökuormaa huomattavasti. Kun auto ajetaan ulos, puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti loppuu. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen antamaltasi maksukortilta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.