/ Tästä kysytään eniten Moovyn asiakaspalvelussa – ja ratkaisu on helppo

Tästä kysytään eniten Moovyn asiakaspalvelussa – ja ratkaisu on helppo

Uusi Moovy-pysäköinti on saanut asiakkailta miltei ainoastaan positiivista palautetta. Jos puhutaan tilanteista, jotka aiheuttavat joskus epäselvyyttä, asiakaspalvelun kokemuksen mukaan on vain yksi selkeästi esiin nouseva aihe.

Suorin ja tehokkain ratkaisu tähän epäselvyyteen on perheen sisäinen kommunikaatio. Myös Moovyn asiakaspalvelu auttaa jälkikäteen aina tarvittaessa.

Moovyn avulla pysäköintihallien käyttö on suorastaan huomaamattoman sujuvaa. Kun palvelu on päällä ja hallipysäköinti rekisterinumerolle on aktivoitu, Moovy-asiakas vain ajaa sisään ja ulos, ja puomit nousevat automaattisesti. Mitään ei tarvitse tehdä, ja pysäköinnit kirjautuvat selvästi nähtäväksi Moovy-sovellukseen.

Joskus on sitten käynyt niin, että nopealiikkeinen aviomies on Moovyn käyttöön otettuaan lisännyt palveluun perheen kaikkien autojen rekisterinumerot muttei ole välttämättä muistanut tehdä muille selväksi, että automaattinen rekisteritunnistus pysäköintihallissa on päällä myös vaimon ja lasten autoissa.

Jos tietoa Moovyn käyttöönotosta ei ole ollut tai se on tullut ohimennen, toinen perheenjäsen on saattanut hallissa maksaa pysäköinnistä perinteiseen tapaan, vaikka tapahtuma on jo kirjautunut Moovyyn.

Kannattaa siis kertoa heti selvästi muille perheenjäsenille, jos on lisännyt Moovyyn myös heidän rekisterinumeronsa.

Jos tällaisia tuplamaksuja on tapahtunut, kannattaa ottaa yhteyttä Moovyn asiakaspalveluun. Ylimääräinen maksu palautetaan asiakkaalle.

Samanlaisia tapauksia on joskus tullut, kun autoa on lainattu ystävälle.

Jos olet jo Finnparkin sopimusasiakas, eli olet tehnyt pitkäaikaisen pysäköintisopimuksen, huolehdithan, että sinulla ei ole Moovyn hallipysäköinti aktiivisena, kun ajat halliin, jossa sinulla on jo voimassa oleva sopimus. Jos tuplalaskutusta tapahtuu, ota yhteys Moovyn asiakaspalveluun, ja ylimääräinen laskutus palautetaan sinulle.

Varsinkin vasta ajokortin saaneille nuorille on syytä selvittää Moovyn käyttöperiaatteet ja nimenomaan se, ettei pysäköintihallien käyttö ole ilmaista, vaikka puomit automaattisesti avautuvatkin.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta ja nauti pysäköinnin helppoudesta!

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.