/ Syysloma alkoi? Kuusi hyvää syytä käydä Pasilan Triplassa

Syysloma alkoi? Kuusi hyvää syytä käydä Pasilan Triplassa

Suurimmassa osassa Suomea vietetään koulujen syyslomaviikkoa. Jos et ole jo varannut matkakohdetta pitemmän matkan päästä, Pasilan uusi Mall of Tripla on vahva ehdokas syysloman ohjelmanumeroksi.

Autolla saapuvien kannattaa ladata pysäköintisovellus Moovy jo etukäteen. Näin pääset ajamaan pysäköintihalliin kätevästi niin, että puomit avautuvat automaattisesti ja laskutus hoituu puhelimella ilman eri toimenpiteitä. Lue lisää Moovysta.

Tripla on massiivinen kaupan, palvelujen, liikenteen, asuntojen ja työpaikkojen keskus, joka on jo itsessään näkemisen arvoinen. Pelkästään kauppakeskuksessa riittää lomaohjelmaa yhdeksi päiväksi.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Listasimme kuusi vinkkiä, jotka puoltavat syysreissua Triplaan.

Valtavan suuri ravintolatarjonta

Mall of Triplassa on yli 60 ravintolaa. Tarjontaa löytyy kauppakeskuksen viidessä kerroksessa laidasta laitaan, joten kannattaa tutustua vaihtoehtoihin etukäteen. Tai yhtä hyvin voi tepastella ympäri kauppakeskusta ja piipahtaa sinne, minne hetken mielijohde vie.

Lue lisää:

Uudessa kauppakeskus Triplassa yli 60 ravintolaa – näissä riittää kokeiltavaa

Mall of Triplan sivut

Mall of Triplan Facebook-sivut

Trooppista surffailua talvipakkasilla

Yksi eksoottisimmista konsepteista Triplassa on Surf House Helsinki, jossa pääsee nauttimaan sisäsurffauksen iloista huolimatta ulkoilman lämpötilasta tai muista Suomen syksyn ja talven sääilmiöistä.

Surf House Helsingin sivut

Suomalainen musiikki kunniaan

Musiikkimuseo Fame – Finnish Music Hall of Fame tuo uudenlaisen museokonseptin Suomeen. Oheisessa ravintolassa luvataan myös kunnioittaa suomalaisia perinteitä yllättävilläkin tavoilla. Amerikan Cininnatissa on Rock’n Roll Hall of Fame; nyt on kotimaisen musiikin faneille suomalainen vastine Helsingin Pasilassa.

Musiikkimuseo Famen sivut

Eri liikennemuotojen risteymä

Triplaan pääsee millä tahansa liikennemuodolla: jalan, pyörällä, linja-autolla, raitiovaunulla, junalla ja myös autolla. Auton pysäköinti sujuu vaivatta ja nopeasti Moovy-sovelluksella. Muualle pääkaupunkiseudulle pääsee jatkamaan matkaansa nopeasti liikennemuodosta riippumatta.

Uusia brändejä shoppailijoille

Mall of Triplan sivuilta voi tarkistaa, millaisia kauppoja ja ketjuja Pasilaan ja Suomeen rantautuu. Puolalaislähtöisen vaateketjun Mohito- ja Reserved-liikkeistä City-Prisma-konseptiin tarjolla on monenlaista uutta tutustuttavaa.

Suuren maailman mittakaavaa

Tripla on uusine juna-asemineen ja joukkoliikenneterminaaleineen kymmenen eduskuntatalon kokoinen. Suomen olosuhteissa mittava kokonaisuus on nähtävyys pelkästään julkisten tilojen arkkitehtuurin ja kaupunkikulttuurin näkökulmasta.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.