/ Näin ajat Triplaparkkiin sisään ja Triplaparkista ulos

Näin ajat Triplaparkkiin sisään ja Triplaparkista ulos

Pasilan uusi kauppakeskus Mall of Tripla saavutti reilussa viikossa miljoonan kävijän rajapyykin. Supersuosittuun urbaaniin keskukseen pääsee helposti riippumatta siitä, miten liikkuu: junalla, bussilla, raitiovaunulla, henkilöautolla pyöräillen ja kävellen.

Jos olet autoilija, muistathan ladata jo etukäteen Moovy-sovelluksen, joka tekee pysäköinnistä mahdollisimman sujuvan kokemuksen. Toki Moovyn lataaminen onnistuu helposti ja nopeasti myös paikan päällä Triplassa.

Triplan monikerroksinen pysäköintilaitos on nimeltään Triplaparkki (P-Tripla). Sen kahdella viivalla toisistaan erotetut parkkiruudut, paikannusautomaatit ja freesi värimaailma takaavat, että pysäköinti ja sisällä suunnistaminen sujuvat miellyttävästi.

Kun saavut Triplaparkkiin (P-Tripla)

Helsingin keskustasta, etelästä ja lännestä tulevat:

Jos lähestyt Pasilaa Nordenskiöldinkatua pitkin, käännyt Veturitielle ja ajat pohjoiseen, valitse nelikaistaiselta Veturitieltä oikeanpuolimmaisin kaista. Triplan eteläpuolella liikenneympyrä ohjaa sinut Pasilan Tornikujaa pitkin Triplaparkkiin.

Pohjoisesta päin tulevat:

Jos tulet pohjoisesta Hartwall Arenan suunnasta, ajat joko Veturitietä pitkin Firdonkadulle asti tai Pasilankatua ja käännyt vasemmalle Firdonkadulle, mistä seuraat opasteita.

Idästä päin tulevat:

Jos tulet idästä päin, ajat Teollisuuskadun loppuun asti tunneliin ja seuraat Länsi-Pasilan opasteita. Valitse vasemmanpuoleinen kaista. Pasilan eteläpuolella liikenneympyrä johtaa Pasilan Tornikujalle ja Triplaparkkiin.

Pasilansillalta tulevat:

Aja Pasilansiltaa länteen päin Triplan ohi, käänny oikealle Pasilankadulle ja käänny Firdonkadulle.

Katso saapumisreitit videolta.

Katso tästä saapumisreitit videolta, hinnasto ja muut pysäköinnin yksityiskohdat.

Katso tästä Helsingin Sanomien juttu, jossa on karttakuvitukset eri reiteistä.

Kun lähdet Triplaparkista (P-Tripla)

Triplaparkista ajetaan ulos pysäköintilaitoksen ylimmästä eli P1-kerroksesta. Ulos voi ajaa sekä etelään (opasteet: ”Ulos Tornikuja”) että pohjoiseen (opasteet: ”Ulos Firdonkatu”) päin. Kummastakin ulosajosta pääsee kaikkiin ilmansuuntiin.

Etelään päin poistuvat (opasteet: ”Ulos Tornikuja”) päätyvät heti liikenneympyrään, josta pääsee kaikkiin suuntiin: etelään ja länteen (opasteet: ”Keskusta” ja ”Töölö”), itään (opasteet: ”Itäkeskus”) sekä pohjoiseen (opasteet: ”Pohjois-Pasila”).

Triplaparkin pohjoisesta uloskäynnistä poistuvat (opasteet: ”Ulos Firdonkatu”) pääsevät myös kaikkiin suuntiin mutta joutuvat ensin kääntymään oikealle ja ajamaan Veturitietä Pasilansillan ali edellisessä kappaleessa mainittuun liikenneympyrään.

Pohjoisesta uloskäynnistä poistuvat ja pohjoiseen päin jatkavat voivat tosin tehdä niin, että tekevät 180 asteen käännöksen jo ensimmäisessä liikenneympyrässä ja ajavat Pasilankadulle, jolle kääntyvät oikeaan.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.