/ Ennakkotiedote, muutoksia tulossa syksyyn mennessä: Moovy-pysäköintien veloitus autoilijoilta tehostuu toiveiden mukaisesti

Ennakkotiedote, muutoksia tulossa syksyyn mennessä: Moovy-pysäköintien veloitus autoilijoilta tehostuu toiveiden mukaisesti

Moovy-pysäköintisovelluksen veloitus muuttuu siten, että pysäköintitapahtumat veloitetaan tapahtumakohtaisesti kerran vuorokaudessa. Aiemmin kuluttaja-asiakkaiden maksukortilta tehtiin koontiveloitus kerran kuukaudessa, jolloin kaikki kalenterikuukauden pysäköintitapahtumat veloitettiin kerrallaan.

EDIT 10/2022: Veloitusyklin muutostyö on aiheuttanut ennakoitua enemmän kehitystyötä, mikä on viivästyttänyt muutoksen aikataulua. Tiedotamme aiheesta tarkemmin, kun aikataulut täsmentyvät.

Asiakkaat ovat toivoneet tiheämmin tapahtuvaa tapahtumakohtaista veloitusta, jotta kaikki pysäköinnit eivät enää lähtisi tililtä yhtenä isona summana kerran kuukaudessa. Kuluttajan on helpompi noteerata pysäköintitapahtumat, kun ne veloitetaan vuorokauden sisällä.

Lisäksi asiakaspalvelun työ helpottuu niin, että se näkyy myös asiakkaille nopeampana käsittelyaikana. Kun asiakaspalvelu on aiemmin saanut veloitettuja pysäköintitapahtumia koskevat kysymykset kerran kuussa yhtenä isona ryöppynä, nyt kysymykset jakaantuvat tasaisesti ja vastausaika lyhenee.

Muutosta valmistellaan parhaillaan, ja se viedään loppuun lähikuukausina, viimeistään syksyllä. Muutoksen tarkka ajankohta täsmentyy myöhemmin. Muutos toteutetaan niin, että se ei vaadi toimenpiteitä Moovy-käyttäjältä.

Mikä käytännössä muuttuu ja mikä ei muutu Moovyssa?

Kun Moovy-asiakkaille aiemmin tehtiin kuukauden loputtua koontiveloitus maksukortilta, veloitus tehdään nyt kerran vuorokaudessa. Veloitus on tapahtumakohtaista. Jos autoilija esimerkiksi pysäköi tänään kaksi kertaa, seuraavana yönä hänen maksukortiltaan tehdään kaksi eri veloitusta.

Jos Moovyn käyttäjä on rekisteröinyt sovellukseen kaksi eri maksukorttia, esimerkiksi henkilökohtaisen korttinsa ja yrityskorttinsa, ja pysäköi vahingossa väärällä kortilla, hän voi edelleen pysäköintitapahtuman jälkeen vaihtaa kyseisen tapahtuman ja sen veloituksen oikealle maksukortille. Nyt se täytyy vain tehdä saman vuorokauden aikana ennen kuin veloitus vuorokauden vaihduttua tehdään.

Moovy-asiakas saa yhä vanhaan tapaan viestin sähköpostiinsa jokaisesta pysäköintitapahtumasta, jos hän on lisännyt sähköpostiosoitteensa Moovy-sovellukseen. Samoin palvelumaksukatto säilyy samanlaisena. Maksukorttien lisääminen sovellukseen ei myös muutu mitenkään.

Moovy-sovelluksen käyttäminen ja itse pysäköintitapahtuma eivät muutu miksikään. Sovellukseen ei tule näkyvää muutosta.

Edellä kerrottu vuorokausikohtainen veloitus ei koske kuukausisopimuksen tehneitä Moovy-asiakkaita, joita veloitetaan edelleen kerran kuussa, kuukauden 1. päivänä.

Lue myös:

Pysäköintikohteen omistajien kanssa siirrytään Moovyssa uuteen maksunvälitysjärjestelmään, käytännön toiminnassa ei vaikutuksia

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link