P-Torkkeli, Helsinki

  • Helsinginkatu 10-12, Helsinki
  • Autopaikkoja 110
  • Maksimikorkeus 2.20 m
  • Moottoripyöräpysäköinti

P-Torkkeli on keskeisellä paikalla Helsingin Kallion ja Sörnäisten kaupunginosien rajalla Torkkelinmäellä sijaitseva maanalainen pysäköintilaitos. P-Torkkeli palvelee ympäristön yrityksiä ja asukkaita tarjoamalla lämmintä sopimus- sekä lyhytaikaista pysäköintiä kilpailukykyiseen hintaan.

Alueen kaupunkipalveluja käyttävät asiakkaat voivat myös ajaa P-Torkkeliin ja maksaa pysäköinnin tuntipysäköintinä.
P-Torkkelissa pysäköit helposti Moovy-sovelluksella. Kohteessa ei ole käytössä lipukkeita, vaan pysäköinti käynnistyy ja maksetaan rekisteritunnuksen avulla. Maksutapoina kohteessa
käy Moovy-sovellus ja korttimaksu. Lue lisää Moovy-sovelluksen ominaisuuksista sekä halli- että kadunvarsipysäköinnissä Tuki-osiosta.

Lyhytaikapysäköinti

Lyhytaikapysäköinnin maksun voi hoitaa Moovy-sovelluksella tai korttimaksulla maksupisteellä.

0-8 tuntia                                2,50 € / h
Seuraavat tunnit                     0,50 € / h
Ensimmäinen vuorokausi     28,00 €
Seuraavat vuorokaudet         12,00 €

Sopimuspysäköinti

Yksityishenkilö voi vuokrata sopimuspysäköintipaikan Moovy-sovelluksen Kauppa-osiosta. Sopimuspysäköinti veloitetaan Moovy-sovellukseen liitetyltä maksukortilta.

Yritykset voivat vuokrata sopimuspysäköintipaikat Moovy-yritystilistä (rekisteröidy ja tee tilaus). Yritystilin kautta vuokrattujen paikkojen maksut laskutetaan yritykseltä.

24/7 sopimuspysäköinti 220 € / kk (sis. alv 24 %)

Yö- ja viikonloppu sopimuspysäköinti 67 € / kk (sis. alv 24 %) – voimassa ma-pe 16-09, la-su 24 h, muina aikoina kohteen normaalin hinnaston mukaan.

Kulku yöaikaan

P-Torkkeli on avoinna 24/7. Yöaikaan pysäköintitaloon pääsee Moovy-sovelluksesta löytyvällä ovikoodilla tai soittamalla pikapuhelimella valvomoon.

Sähköautojen lataus

Kohteessa ei ole sähköautojen latausmahdollisuutta.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link