P-Koskikeskus, Koskipuisto, Tampere

Suvantokatu 1, Tampere
Autopaikkoja 430
Maksimikorkeus 2.10 m
Moottoripyöräpysäköinti

Kohteessa pysäköit helposti Moovy-sovelluksella.

P-Koskikeskus sijaitsee Tampereen keskustassa Tammerkosken ja linja-autoaseman läheisyydessä. Pysäköintitalo toimii ostoskeskus Koskikeskuksen yhteydessä. Ostoskeskuksessa löytyy runsaasti kauppoja ja palveluita, sekä elokuvateatteri Cine Atlas. Välittömässä läheisyydessä kävelysillan päässä kosken toiselta puolelta löytyy Kehräsaaren käsityöläiskeskus. Kävelymatkan päässä on myös poliisilaitos sekä ostoskeskus Ratina.

P-Koskikeskuksesta löytyy yhdestä tasosta 430 paikkaa ja moottorypyöräpysäköinti on myös mahdollista. Pysäköintitalon maksimikorkeus on 2.10 m. Sisään- ja ulosajo löytyy Suvantokadulta. Pysäköintitasosta on suora hissiyhteys ostoskeskukseen.

Esteettömyys
Koko kohteessa on esteetön kulku kauppakeskukseen ja invapysäköinti on maksullista.

Kulku yöaikaan
P-Koskikeskus on avoinna 24/7 ja yöaikaan kauppakeskuksen ollessa suljettuna, pysäköintitasolle pääsee kävellen ajoliuskaa pitkin.

Sähköautojen lataus
Kohteessa ei ole sähköautojen latausmahdollisuutta.

Lähellä
Keskusta
Koskikeskus
Bussiasema
Ratina
Ratinan ostoskeskus
Kehräsaari
Tammerkoski
Poliisilaitos
Elokuvateatteri Cine Atlas
Kahviloita, ravintoloita, kauppoja

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link

Moovy kerää tietoja palveluiden käytöstä evästeilla. Tietoja käytetään käyttäjäkokemuksen parantamiseen, tuotekehitykseen, palveluiden personointiin sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.