Lempon Parkki, Lempäälä

© BST-Arkkitehdit Oy
  • Aavankatu ja Makasiinitie, Lempäälä
  • Autopaikkoja 300
  • Maksimikorkeus 2,2-2,4 m
  • 148 autojen lataus- ja lämmityspaikkaa

Lempon Parkki sijaitsee uuden Lempäälä-talon yhteydessä aivan Lempäälän keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pysäköintipaikkoja on 300 kahdessa kerroksessa. Pysäköintiruutujen päällä olevat valot opastavat vapaille paikoille. Sähköautojen latausta ja autojen lämmitystä varten on 148 pysäköintiruutua.

Lempon Parkissa pysäköit helposti Moovy-sovelluksella. Kohteessa ei ole käytössä puomeja eikä lipukkeita, pysäköinti käynnistyy ja päättyy automaattisesti rekisterikilven kameratunnistuksella. Pysäköinnin maksaminen onnistuu helpoiten Moovy-sovelluksella, johon syötetyltä maksukortilta veloitukset menevät automaattisesti. Lue lisää Moovy-sovelluksen ominaisuuksista sekä halli- että kadunvarsipysäköinnissä Tuki-osiosta. Lisäksi pysäköintimaksun voi hoitaa lähtiessä maksupisteellä, verkossa 48 tunnin kuluessa ulosajosta osoitteessa moovy.fi/maksa tai maksamalla postitse lähetettävän laskun (laskutuslisä 5 €).

Lyhytaikapysäköinti (24/7)

 1 € / tunti

18 € / vuorokausi

Lempon Parkin maksutavat

Sopimuspysäköinti

Yksityishenkilö voi vuokrata sopimuspysäköintipaikan Moovy-sovelluksen Kauppa-osiosta. Sopimuspysäköinti veloitetaan Moovy-sovellukseen liitetyltä maksukortilta.

Yritykset voivat vuokrata sopimuspysäköintipaikat Moovy-yritystilistä. Yritystilin kautta vuokrattujen paikkojen maksut laskutetaan yritykseltä.

86,80 € / kk (sis. alv).

Avajaistarjouksena tammikuun loppuun mennessä ostettuna 65,10 € / kk. Aikaisen varaajan hinta on voimassa sopimuksen irtisanomiseen asti.

Esteettömyys

Kohteessa on esteetön kulku. Invapysäköinti on maksullista.

Kulku yöaikaan

Lempon Parkki on avoinna 24/7.

Sähköautojen lataus

Pysäköintitalossa on 148 sähköpaikkaa. Sähkönsyötöllä varatulla paikalla voi ladata sähköautoa tai lämmittää auton moottoria. Latauspisteiden operaattorina on Parkkisähkö Oy ja lataaminen onnistuu Parkkisähkö-mobiilisovelluksella. Sähkönsyötön käyttömaksu perustuu sähkön kulutukseen.

Lähellä

Lempäälä-talo, jossa mm. kirjasto, kunnan Palvelukäytävä
Rautatieasema
Lempäälän keskusta

 

 

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link