/ Mall of Tripla on kesälomalaisen elämyskeskus – pysäköinti helposti Moovylla

Mall of Tripla on kesälomalaisen elämyskeskus – pysäköinti helposti Moovylla

Helsingin Pasilassa sijaitseva Mall of Tripla on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, joka tarjoaa kävijöilleen yhtä hyvin shoppailua, ruokaelämyksiä, erilaisia aktiviteetteja kuin mahdollisuuden hotelliyöpymiseen. Pysäköinti Triplaparkissa onnistuu helposti ja nopeasti kotimaisella Moovy-pysäköintisovelluksella.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tripla on kaikkien liikennemuotojen solmukohta Pasilan rautatieaseman yhteydessä. Paikalle pääsee kätevästi yhtä hyvin junalla, linja-autolla, raitiovaunulla, kävellen, pyöräillen kuin autollakin.

Autoilija: lue tästä juttu Triplaparkin sisään- ja ulosajosuunnista.

Triplassa on pysäköinnissä käytössä Moovy-pysäköintisovellus. Heinäkuun 1. päivä alkaen pysäköinti Triplaparkissa on ilmaista yhden tunnin ajan.

Lue lisää Mall of Triplan pysäköinnistä.

Mall of Tripla on helppo ja viihtyisä kohde kesälomalaisille

Kotimaista kesälomakohdetta etsivän kannattaa pitää mielessä Mall of Tripla, jossa itsessään riittää kevyesti tekemistä yhdelle viikonlopulle.

Shoppailijoilla on valittavanaan kymmeniä muoti-, sisustus- ja kosmetiikkaliikkeitä. Hulppea valikoima kahviloita, baareja ja ravintoloita tarjoaa makuelämyksiä laidasta laitaan, ja aurinkoisilla eteläterasseilla riittää paikkoja mistä valita. Yöpyminen onnistuu Original Sokos Hotel Triplassa.

Aktiviteetteja kaipaaville on tarjolla Surf House Helsinki, jossa pääsee lainelautailemaan kauppakeskuksen Down Under -kerroksen trooppisessa etelän lämmössä, Biitsin rantalentopallokeidas ja HopLop-sisäleikkipuisto.

Musiikkimuseo Fame esittelee kotimaisen musiikkihistorian sinfonioista Suomi-räppiin, ja 7D Simulator Cinemassa pääset seikkailemaan esimerkiksi avaruudessa tai dinosaurusten seurassa.

Keskeisen sijaintinsa myötä Triplasta pääsee hetkessä piipahtamaan Helsingin ydinkeskustassa, Linnanmäellä tai missä tahansa pääkaupungin suositussa turistikohteessa. Yksi vaihtoehto on vuokrata kaupunkipyörä ja käydä lenkillä Keskuspuistossa tai vaikka Olympiastadionilla uudistuneeseen Urheilumuseoon tutustumassa.

Triplaparkissa pysäköinti nopeasti ja helposti Moovylla

Triplaparkissa autoilijat hoitavat pysäköinnin kätevästi ja nopeasti Moovy-pysäköintisovelluksella. Moovy kannattaa ladata etukäteen ennen Triplaan ajamista. Lue täältä lisää siitä, miten Moovy toimii.

Moovyn avulla pysäköintihalliin sisään ja sieltä ulos ajaminen sujuu ilman ylimääräisiä toimenpiteitä: puomit avautuvat automaattisesti, eikä maksuautomaateilla tarvitse jonottaa, vaan pysäköintitapahtuma ja sen maksaminen hoituvat matkapuhelimessa.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link